Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ραχήλ συμμαζέψου, ρεζιλεύεις τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

"Θα τυπώσουμε 100 δισεκατομμύρια ευρώ μόνοι μας" - Τόσο εύκολα είναι τα πράγματα; Πώς δεν το΄χαμε σκεφτεί τόσα χρόνια; - Α, ώστε για αυτό μας ψεκάζουν ! Για να μην μπορούμε να σκεφτούμε τόσο απλές λύσεις !!! 
Δείτε αναλυτικά :


Η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως εάν χρειαστεί "Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ".

Σε τηλεοπτική της παρέμβαση στον σταθμό flash Κοζάνης, συμμετέχοντας σε πάνελ, η κ. Μακρή απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταματήσει η ΕΚΤ τη χρηματοδότηση της χώρας, τονίζοντας πως "δεν προβλέπεται".

Παρά ταύτα, όπως είπε, εάν χρειαστεί "Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρώ».

Στην ερώτηση εάν αυτή είναι η θέση του κόμματος, η κ. Ραχήλ απάντησε: "Εαν χρειαστεί αυτό θα κάνουμε. προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης".

Άμεσο ήταν το σχόλιο από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η οποία σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει διά στόματος της υποψήφιας βουλευτού του Ραχήλ Μακρή ότι αν σταματήσει η ρευστότητα στην Ελλάδα, θα “κόψουν” μόνοι τους 100 δις ευρώ.

Γιατί δεν “κόβουν” 300 δις για να μηδενίσουν και το χρέος;».

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου