Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Τι είπε πάλι ο Μειμαράκης; Θα αποσυρθεί υπερ Μητσοτάκη αν είναι δεύτερος!

Δηλαδή αν ψηφίσει κάποιος Μειμαράκη θα του βγει...Μητσοτάκης!!!
Την απόσυρσή του από το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών ...
εκλογών σε περίπτωση

που έρθει δεύτερος την Κυριακή και τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στο
κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.

Ωστόσο, επέμεινε ότι πρέπει να υπάρξει πάση θυσία δεύτερος γύρος. «Εγώ αν είμαι δεύτερος θα αποσυρθώ, αλλά πρέπει να υπάρχει β' γύρος, ακόμη και με απόσυρση του δεύτερου, αν δεν ξεπεράσει το 50%» είπε χαρακτηριστικά.

Στήριξε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη σε περίπτωση που ο ίδιος ηττηθεί τονίζοντας «δεν πιστεύω ότι η ΝΔ πρέπει να έχει εξωκοινοβουλευτικό πρόεδρο και ο πρόεδρος πρέπει να έχει πάνω από πενταετία ως μέλος του κόμματος. Είναι αυτονόητο ποιον θα ψήφιζα».

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι μιλάει τακτικά με τον Κώστα Καραμανλή λέγοντας «έχουμε και κοινωνικές σχέσεις, δεν είναι όλα πολιτικά σε αυτή τη ζωή».

Όσον αφορά την επικοινωνία Τσίπρα - Καραμανλή, τόνισε σκωπτικά ότι είναι «πολύ φυσιολογικό, υπάρχουν περιθώρια συζήτησης πολιτικών δυνάμεων και προσώπων, αν ο άπειρος ήθελε τη γνώμη ενός έμπειρου λογικό να πήρε τον Καραμανλή, η εμπειρία δεν αγοράζεται, λογικό να ζητήσει τη γνώμη ενός έμπειρου».

ΔΕΙ ΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ! ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

http://www.skai.gr/news/politics/article/302304/me-tsipras-nd-an-den-mpore-i/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου