Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Τι κόμμα είναι ο οργανωτής του #Παραιτηθείτε Θεσσαλονίκης;

Σήμερα μοιράστηκε στα ΜΜΕ η πρώτη ανακοίνωση του κινήματος #παραιτηθείτε (που απευθύνεται στην...
κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), από τον Χρήστο Σεβαστιάδη, που ανέλαβε την προώθηση των θέσεων της αυθόρμητης αυτής κίνησης.


-Ας δούμε πρώτα το μήνυμα και μετά, ποιός είναι ο Χρήστος Σεβαστιάδης

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!
Ούτε χρώματα -ούτε κόμματα -ούτε συνδικάτα
ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ.

Σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας μπροστά στο
Λευκό Πύργο την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 20.00.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε, προεκλογικά, ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ήδη ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία.

Σιχαθήκαμε τους ψεύτες και δεν ανεχόμαστε πλέον να παρακολουθούμε απαθείς μια ανεκδιήγητη κυβέρνηση που φορτώνει μέρα με την ημέρα νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες όλων των πολιτών,
Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ!

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ.

● Λέμε ΣΤΟΠ στο ‘βόλεμα’ του Κομματικού Στρατού της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης.

● Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας.

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις… ‘Αυταπάτες’ των ανεύθυνων κυβερνώντων.

Λέμε ΌΧΙ στο διχασμό και την δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας.
Η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και η Οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε κατά του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ο οποίος μας έφερε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Σας καλούμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά χωρίς να έχουμε αυταπάτες ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
Ας τους δείξουμε ότι υπάρχουν ενεργοί πολίτες που δεν τους στηρίζουν!

Αν συμφωνείτε, ελάτε μαζί μας στο Λευκό Πύργο την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 20.00.

Εκ της οργανωτικής ομάδας
...............
Ποιός είναι ο Χρήστος Σεβαστιάδης


Ο Χρήστος Σεβαστιάδης είναι Δρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973.

Μετέχει σε κινήσεις πολιτών και στελεχών του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς που αποφάσισαν το 2015 να συν-λειτουργήσουν με την ονομασία «ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» συμμετέχοντας ως τρίτη συνιστώσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.
Υπήρξε μέλος του κόμματος  Δράση.



Ήταν υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στο συνδυασμό της καθηγήτριας του ΑΠΘ Νιόβης Παυλίδου, πο υποστηρίχθηκε από την πάλια ποτέ "Ελιά", μέρος του ΠΑΣΟΚ, τη Δράση, τη Δημιουργία ξανά! και λοιπές φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις (απέναντι στον νικητή Τζιτζικώστα, το Γιάννη Ιωαννίδη, τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) κ.λ.π.)

.....
Πρόκειται λοιπόν για μια φιλοευρωπαϊκή κεντροαριστερή προσωπικότητα, πολύ μακριά από τις μπούρδες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί "ακροδεξιών" που οργανώνουν το #παραιτηθείτε.
Άλλωστε η Χρυσή Αυγή ξεκαθάρισε ότι είναι εναντίον του #παραιτηθειτε κι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ισχυρό σύμμαχο στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Ας αφήσουν λοιπόν την πολυφορεμένη καραμέλα του "ακροδεξιού" για όποιον εναντιώνεται στην ανερμάτιστη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έχει χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ το ταμπελάκι "ακροδεξιοί" για πολιτικούς αντιπάλους, που πλέον όποιος το χρησιμοποιεί κατατάσσεται αυτόματα στους γελοίους.