Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Τι κοινό έχουν, η αριστερά και ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός έμαθε επί 40 χρόνια να....
τον προστατεύει η διαιτησία. Έτσι, όταν γίνεται καμιά "στραβή" στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι οπαδοί του σοκάρονται ! Τους φαίνεται τελείως αδιανόητο να μη γίνεται αυτό που τόσο πολύ συνήθισαν να βλέπουν.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με την αριστερά. Έμαθε επί 40 χρόνια να είναι στην πλευρά αυτών που πετάνε την πέτρα και τώρα που κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-σιοι, έχουν σοκαριστεί κι αρχίσαν να ξερνάνε όποια μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι.

Μέχρι που, κάποιος ηλίθιος, έφτασε στο απώτατο σημείο ηλιθιότητας, να πετάξει την καραμέλα περί ...ακροδεξιών, στους διαδηλωτές του #παραιτηθείτε !!!

Η αντιμετώπιση της αντικυβερνητικής συγκέντρωσης -που φυσικά θα έχει και στελέχη κομμάτων, όπως είχαν επί χρόνια όλες οι προηγούμενες, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- είναι πραγματικά αηδιαστική και ταυτίζει την ελληνική αριστερά με το ναζισμό. Αν και, ούτε οι Ναζί θα τολμούσαν να πουν ότι μια συγκέντρωση με σύνθημα "παραιτηθείτε" (γίνονται αιώνες τώρα σε όλο τον κόσμο), είναι "αντισυνταγματική" !

"μα δεν είναι ακομμάτιστοι" λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που στρογγυλοκάθισε στις πολυθρόνες της εξουσίας. Ε, είναι δυνατόν να είναι ακομμάτιστοι; Όλοι ψηφίζουν κάποιο κόμμα, πιθανώς ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Είναι επιχείρημα αυτό; Δηλαδή οι 500.000 "αγανακτισμένοι" ήταν ακομμάτιστοι; Επιχειρήματα για μυαλοφυγόδικους...