Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Δες τώρα κορόιδο πτυχιούχε, ποιοί βρίσκουν δουλειά σε αυτή τη χώρα

Λέγεται Λεωνίδας Σακλαμπάνης και έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην (άτυπη φυσικά) "ομάδα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ", έχοντας....
ως κύριο καθήκον από το 2012, να αποδομεί στο διαδίκτυο τον Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο αφιέρωσε χιλιάδες υβριστικά tweets. Ας δούμε λοιπόν, πώς βολεύεται κάποιος στην Ελλάδα:

Στις 7 Ιανουαρίου 2013, ο 36χρονος σήμερα δημοσιογράφος, απολυμένος από τον ΣΚΑΪ, κύριος Σακλαμπάνης, κατήγγειλε "πρόσληψη σκάνδαλο γαλάζιου στελέχους στην ΕΡΤ3".


Στις 30 Ιουλίου του 2013 ξεσκέπαζε άλλη μια πρόσληψη και εκτιμούσε ότι η κυρία που παραιτήθηκε δεν το έκανε από ευθιξία, αλλά επειδή "η πρόσληψή της έγινε γνωστή" και όταν γίνονται γνωστές τέτοιες προσλήψεις, πρέπει να παραιτούνται τα "κομματόσκυλα".


Στις 31 Ιουλίου 2013 κατακεραύνωνε τον Υπουργό της ΝΔ Κεδίκογλου, για ρουσφετολογική πρόσληψη κάποιας κυρίας στην ΕΡΤ, με τη διαπίστωση φίλου του ότι "προσλαμβάνουν ό,τι πηδάνε"! Ο Σακλαμπάνης απαντά ειρωνικά στο φίλο του, αναφερόμενος σε κριτήρια πρόσληψης. Έψαχνε από τότε την αξιοκρατία το παιδί.



Στις 2 Ιουλίου 2014, καταγγέλει κάποιον "ιζνογκουντ" -που προφανώς είναι αντίπαλος στο τουίτερ- ότι βολεύτηκε κι αυτός. Το ότι αναφέρει στο ίδιο post τον Μουρούτη, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο "ιζνογκουντ" ήταν κάποιο "κομματόσκυλο" της ΝΔ, που "βολεύτηκε", πράγμα το οποίο κατακεραυνώνει ο σύντροφος Σακλαμπάνης.




Στις 9 Ιανουαρίου 2015, ο νεαρός σύντροφος, διαπιστώνει ότι δεν είναι σοβαρή δουλειά να σπουδάζει η νεολαία και μετά να δουλεύει σε σουβλατζίδικο για 400 ευρώ. Το όραμά του από τότε ήταν να δουλεύει η νεολαία σε καλές δουλειές για 1.400 ευρώ προφανώς....


Στις 3 Ιανουαρίου 2015, λίγο πριν την άνοδο του αγαπημένου του κόμματος στην εξουσία,  γκρινιάζει, επειδή παρά τις περικοπές μισθών και τις απολύσεις, δεν μειώνεται η ανεργία.



Οπότε, 
αφού πήρε την εξουσία, ο μαχητικός νεανίας, είπε να λύσει τα προβλήματα, που ο ίδιος ανέλυε και κατακεραύνωνε, δηλαδή την ανεργία, τις δουλειές των 400 ευρώ, τα ρουσφέτια και την αναξιοκρατία.

Κι έτσι, χθες, είδε να γίνεται πράξη το όραμά του. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει πτυχίο (είναι κατηγορίας ΔΕ), διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Πρωθυπουργού, με Γ΄βαθμό και θα τσιμπάει τα 1.350 ευρώ καθαρά συν τις υπερωρίες, που προβλέπονται και τελικά αποδίδουν 1.500 - 1.600 ευρώ το μήνα κατά μέσο όρο. Pas mal !
Έλυσε λοιπόν ο σύντροφος το πρόβλημα, που τόσο τον απασχολούσε όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση : της ανεργίας.
Της δικής του βέβαια....