Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η εισαγγελέας δεν είδε τις απειλές δολοφονίας προς γονείς του Ωραιοκάστρου;

Το εγχειρίδιο που μοιράζουν οι οργανώσεις του Σόρος στα πρακτοράκια, αφιερώνει πολύ χρόνο στα συνθήματα με σπρέι. Λέει πως, είναι εξαιρετικός τρόπος εκφοβισμού των ανυπότακτων. Όσων....
δεν αποδέχονται αδιαμαρτύρητα τους σχεδιασμούς της ελίτ. Και λέει ότι πρέπει τα συνθήματα να βάλουν ευθέως εναντίον της ζωής των "ανυπάκουων". Να μυρίζουν θάνατο και να τρομοκρατούν τους απλούς πολίτες.
Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σορόπουλα έβαψαν το σχολείο του Ωραιοκάστρου, με μια ΕΥΘΕΙΑ απειλή θανάτου προς τους γονείς που αντιδρούν: "θα έχετε την τύχη του Φουντούλη και του Καπελώνη" που δολοφονήθηκαν.(για την ακρίβεια έγραψαν όπως βλέπετε στην εικόνα "Φουντούλης, Καπελώνης, ήταν η αρχή").

Την ίδια μέρα, πολιτικοί, εισαγγελείς, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, ζήτησαν ποινικές διώξεις του δημάρχου επειδή μιλώντας με κάποιον πολίτη είπε "μπράβο", χωρίς να διαφαίνεται ότι τον προέτρεψε για κάτι.

Στην παραμικρή υποψία δηλαδή ανυπακοής στους σχεδιασμούς της φασιστικής ελίτ, κινήθηκε ο ΚΤΗΝΩΔΗΣ μηχανισμός της νέας τάξης. Μέχρι και το Ράδιο Κωλοπετινίτσα, έκανε σημαία τον υποτιθέμενο ρατσισμό των κατοίκων, ενώ χιλιάδες επαγγελματίες τρολ ξερνάνε "αντιφασισμό", την ώρα που οι γονείς εκδήλωσαν απλώς την ανησυχία τους για τα κρούσματα φυματίωσης στην περιοχή.

Η ουσία όμως είναι:
Η αξιότιμη εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δεν είδε το μήνυμα θανάτου; Γιατί δεν διέταξε έρευνα; Γιατί δεν ζήτησε υλικό από κάμερες ώστε να εντοπιστούν αυτοί που απειλούν με θάνατο τους γονείς; Γιατί δεν ζητά παρακολούθηση της περιοχής ώστε να εντοπιστούν οι φασίστες που απειλούν τις ζωές όσων διαφωνούν, με το πρόσχημα του "αντιρατσισμού";


Bonus:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδάκια δε φταίνε σε τίποτα να αντιμετωπίζουν από μικρά το ρατσισμό, χώρια τα βάσανα που έχουν υποστεί εως τώρα. Κάθε παιδί δικαιούται να έχει πρόσβαση στη μόρφωση και αυτό είναι κάτι που δεν το συζητάμε. 
Από την άλλη έχουν ακουστεί πολλά για ασθένειες που μπορεί να κουβαλάνε λόγω της ταλαιπωρίας και των συνθηκών διαβίωσης . Κάθε γονέας θα ήταν προβληματισμένος γιατί πρόκειται για θεμα υγείας των παιδιών τους. Το σχολείο λοιπόν που θα αναλάβει να υποδεχτεί αυτά τα παιδιά θα πρέπει να διασφαλίσει ότι έχουν καλή υγεία και έχουν εμβολιαστεί για τις συνηθισμένες ασθένειες όπως γίνεται και με κάθε παιδί άλλωστε. Υποθέτω ότι αυτοί οι έλεγχοι έχουν γίνει και έχουν συμμετάσχει σε πρόγραμμα εμβολιασμών και τα παρακολουθούν γιατροί που είναι και οι υπεύθυνοι να δώσουν τις βεβαιώσεις ότι μπορούν να ενταχθούν στο σχολικό πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα.
Εαν δεν έχει γίνει αυτή η διαδικασία τότε έχουν δίκαιο οι γονείς που αντιδρούν, αλλιώς πρόκειται καθαρά για ρατσιστική αντιμετώπιση.
zaxos