Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Welcome back uncle George!

WELCOME BACK UNCLE GEORGE !!!!
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗ !!!!

Οπως λέει ο σοφός λαός μας απο τρελό και κουζουλό μαθαίνεις την ...
ΑΛΗΘΕΙΑ. !!
Με το τσάκ νά-σου ο Μπάρμπα Γιώργης στις 19 Σεπτ. 2016 ανοίγοντας το πρόγραμμά του της νεας σεζον στο ΑΝΤ. με την Ελληνική πραγματικότητα της ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ !!!!
Λέγοντας !! Μας ρωτάτε τι θα κάνουμε στη Νέα σεζον και σας απαντάμε. Οτι κάναμε και πέρσι. Δυστυχώς αυτό γίνεται απο΄πολλούς Ελληνες και προ πάντων απο τους πολιτικούς . Κάνουν κάθε χρόνο το ιδιο πράγμα και περιμένουν διαφορετικό αποτέλεσμα. !!!

Well Μπάρμπα Γιώργη τα ιδια εκανε και ο Δήμος ( Καμπουρακης που ειχες καλεσμένο ) τα ιδια εκανε και κάνει και ο Δημος ( Βερυκιος ) Τίποτα !!!
Αλλά ηρθε η ώρα να πληρώσουν την κουτοπονηριά τους χάνοντας την δουλειά τους και να γεμίζουν τις οθόνες με κροκοδείλια δάκρυα.

Λοιπόν Δημο και Δημο λυπάμαι ειλικρινά για τον Camera Man και τον ηλεκτρολόγο αλλά οχι για εσας . You deserve what you got . Σας αξίζει αυτο που πάθατε. Διοτι τόσα χρόνια τους χαϊδεύαται. Τους φιλούσατε τον πισινό. Δεν σας ενδιέφερε αν ηταν χεσμ@@@ς το μόνο που σας ενδιέφερε ηταν το συμφέρον σας.
Τώρα ανακαλύψατε οτι οι Συριζαιοι ( και τα Πασοκια και Νεοδημοκρατες πριν ) λένε ψέματα ? Ελεγαν και συνεχίζουν να λένε ψέματα.

Governments ( politicians ) must be kept in check. By a vigilant citizenry - independent judiciary - and if we are lucky effective media . !! Οπως φαίνεται οι Ελληνες δεν ηταν LUCKY !! Οι Ελληνες δημοσιογράφοι στην πλειοψηφία τους βγήκαν λαμόγια κουτοπόνηροι ..

Το κορύφωμα της κουτοπονηριά σας ειναι η διαδικασία ( παρωδια ) οπως την λέτε για τις τηλεοπτικές αδειες. Ολοι το ξέρατε οτι με τέσσερις αδειες ( εστω και αν τις επαιρναν και τις τέσσερις existing σταθμοί ) κάποιοι σταθμοί θα εκληναν και θα εμεναν συναδελφοί σας ανεργοι.
Γιατί δεχτήκατε και πήρατε μερος στην διαδικασία ???
Πέρνοντας μερος στην διαδικασία αραγε συμφωνούσατε και με το αποτέλεσμα !!!
Πήρατε μερος διότι η κουτοπονηριά σας σας ελεγε . Εμεις να πάρουμε αδεια και οι υπόλοιποι ας κλείσουν.

Πολλά δάκρυα και απο τον λαουτζίκο για του Συριζα την ατζεντα ( φορους - φορους - φορους ) Γιατί ??
Οι Συριζαιοι δεν εκρυψαν τις προθέσεις τους να κάνουν την Ελλάδα ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ
Το κατωτερω δεν ειναι δικό μου μου το εστειλαν.

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ -----
Η ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ----
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ --- ΑΓΓΕΛΙΕΣ --- ΑΠΟ --- ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ --- ΤΟΥ


1ον Αμεση Κοινωνικοποίηση Του Τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων . Και σταδιακά Κοινωνικοποίηση Των μεσαίων και μικρών έπιχειρήσεων.
2ον Κοινωνικοποίηση της μεγάλης ιδιοκτησίας γής.
3ον Νομοθέτηση του εργατικού έλέγχου στις επιχειρήσεις από εκλεγμένες και άνάκλητες έπιτροπές έργαζομένων.
4ον Κατάργηση τού Στρατού και άντικατάστασή του από όργανομένο ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΚΑ !!!! ένοπλο ΛΑΟ !!!!
5ον Κατάργηση της Αστυνομίας και άντικατάστασή της από Λαϊκή πολιτοφυλακή έλεγχόμενη από μαζικές όργανώσεις.
6ον Αναστολή κάθε δαπάνης γιά το Στρατό.
7ον Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%
8ον Απολλοτρίωση των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παροχής ύπηρεσιών Υγείας και κατάργηση της ιδιωτικής Παιδείας - Υγείας - και Ασφάλισης.
9ον Ανάκλητες έπιτροπές Στρατιωτών και κατώτερων άξιωματικών θα άποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που άφορούν τη μονάδα. Αμοιβή όλων των άξιωματικών με το μισθό ένός είδικευμένου έργάτη.
10ον Πλαισίωση του Στρατού από στρατιωτικά άποσπάσματα των έργατικών όργανώσεων που θα έκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.
11ον Ο μισθός των δημοσίων ύπαλλήλων να είναι συνδεδεμένος με το μισθό του βιομηχανικού έργάτη.
12ον Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.
13ον Σύγρουση με την καπιταλιστική Ε.Ε. και τους θεσμούς της και αναπόφευκτα την έξοδο από αύτήν.
14ον Κοινωνiκοποίηση μέσων μαζικής ένημέρωσης και άπόδοση του έξοπλισμού τους για έλεύθερη χρήση στις κάθε είδους ένώσεις των έργαζόμενων πολιτών.

Να συμπληρώσω κάτι που ίσως ξέχασαν και δεν μας είπαν. Θα έφαρμόσουν ήμέρες άργίας ? Εθνικές έορτές ? Θα έχουμε Λαϊκά Προσκυνήματα στον ΜΕΓΑ ΗΓΕΤΗ ?

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Απο οτι διαβάζω σε σχόλιο. Η ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. συμφερόντων Καλογρίτσα αγόρασε τη ΜΕΔΟΥΣΑ πρωην ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΤΕ. πρωην ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ του ( αντιστασιακου - αντιχουντικου ) Παυλου Τσιπρα πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού.
Πως την αγόρασε ??
Οταν μια εταιρεία αγοραζει μια αλλη οι τρόποι ειναι δύο. Η μια ειναι να πληρώσεις τις μετρητής και εχεις ολη την κυριαρχία , η να αγοράσεις με μετοχές που και ο πωλητής εξακολουθή να ειναι μέτοχος.
Το ερωτημά μου ειναι πως απο τα δυό εγινε η αγοροπωλησία ????????

Peter Triantafyllos Toronto Sept. 20 2016