Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Παίρνεις το αστικό 3 του ΟΑΣΘ;

Το Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Aλυσίδας – TTLog του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια ....
διδακτορικής διατριβής με θέμα τη «Διερεύνηση της επίδρασης δεικτών ποιότητας Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην επιλογή μέσου και διαδρομής», διεξάγει στοχευμένη έρευνα με θέμα τη διερεύνηση της επίδρασης της ποιότητας των υπηρεσιών στις επιλογές μετακίνησης των πολιτών της Θεσσαλονίκης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και εξετάζει την περίπτωση της λεωφορειακής γραμμής κορμού του δικτύου του Ο.Α.Σ.Θ. Νο 3.

Η έρευνα έχει στηθεί με τρόπο ώστε να παρακολουθεί τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους με τη γραμμή Νο 3, ενώ αναπτύσσονται σενάρια πληροφόρησης, που παρέχονται σε στρατηγικά επιλεγμένους κόμβους κλειδιά (στάσεις) της διαδρομής και όπου εξετάζεται η αντίδρασή τους ως προς το αν θα συνεχίσουν ως επιβάτες στη γραμμή 3 ή θα αποβιβαστούν για να επιβιβαστούν σε κάποια άλλη γραμμή ή συνεχίζοντας με άλλο μέσο μέχρι τον τελικό προορισμό τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας, θα οδηγήσουν σε μοντέλα συμπεριφοράς των χρηστών της γραμμής, καθώς και σε προβλέψεις φόρτωσης του δικτύου κάτω από τα διάφορα σενάρια που εξετάζονται.

Η βοήθειά σας για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της έρευνας είναι πολύτιμη.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να αφιερώσετε 5 λεπτά από το χρόνο σας για να συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα που θα συμβάλλει σημαντικά στη διευκόλυνση των μετακινήσεων με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Στην έρευνα μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε έχει πραγματοποιήσει έστω και μία διαδρομή με τη λεωφορειακή γραμμή Νο3 στη Θεσσαλονίκη.

Για τη συμμετοχή σας, κάντε κλικ εδώ ή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.surveymonkey.com/r/oasth3