Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Η Αλβανία του Ράμα κατεδαφίζει σπίτια Ελλήνων - Χλιαρή προσχηματική αντίδραση από το ελληνικό Υπ.Εξ.

"Μη γκρεμίζετε τα σπίτια των Ελλήνων, γιατί ...δεν θα μπείτε στην Ε.Ε.",  απειλεί η Ελλάδα !!!!!!!!!! Αηδία. Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Είναι σαν να πιάνεις επ αυτοφώρω κάποιον να....
βιάζει την 12χρονη κόρη σου και αντί να τον κόψεις φέτες, να του λες "κύριε, με αυτό που κάνετε ίσως δεν γίνετε δεκτός στη Λέσχη Ακαδημαϊκών".
Ρε χέστες, θα μας τρελάνετε; Τα ίδια κάνετε και με την Τουρκία. Κάθε φορά που μας βιάζει, της λέτε "μη μας τον χώνετε τόσο βαθιά κύριε, γιατί θα τεθεί σε αμφισβήτηση η ενταξιακή σας πορεία στην Ε.Ε.". 
Και καλά με την Τουρκία, είναι υπερδύναμη. Αλλά να απαντάμε με αυτό το φοβισμένο ύφος στους Αλβανούς !!! Επειδή ο Ράμα είναι εγκάθετος της "νέας τάξης"; Ρε πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε, που η μοναδική απειλή σας είναι ότι ο βιαστής σας δεν θα μπει στη Ε.Ε.! Λες κι άμα σας διατάξουν οι ΗΠΑ να πείτε "ΝΑΙ" στην ένταξη της Αλβανίας, εσείς θα πείτε "ΟΧΙ"! Απλό είναι ρε καραγκιόζηδες το ερώτημα και σας το θέτουμε έγκαιρα και καθαρά, όπως θέσαμε από το 2008 το πολύ ξεκάθαρο ερώτημα στον Τσίπρα "σοβαρά ρε αρχηγέ, άμα γίνεις κάποτε Πρωθυπουργός θα αναγνωρίσεις την Παλαιστίνη;"
Το θέτουμε λοιπόν καθαρά το ερώτημα τώρα 30 Οκτωβρίου 2016, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας:
άμα σας διατάξουν οι ΗΠΑ να πείτε "ΝΑΙ" στην ένταξη της Αλβανίας, εσείς θα πείτε "ΟΧΙ";



Την άμεση ακύρωση των σχεδιαζόμενων κατεδαφίσεων σπιτιών Ελλήνων ομογενών στη Χειμάρρα ζητεί με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή το ειδοποιητήριο που παρέλαβαν 19 οικογένειες που ανήκουν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα με το οποίο τους δίνεται προθεσμία 5 ημερών για την εκκένωση των οικιών τους. Καλεί παράλληλα τις αλβανικές αρχές να προχωρήσουν σε ουσιαστικές διαβουλεύσεις με τους ιδιοκτήτες για τα σχέδια ανάπλασης της πόλης.

Το υπουργείο σημειώνει ότι είναι «απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Δήμαρχος, κ. Γκόρος, εκτελώντας μια κυβερνητική πολιτική, έβαλε την υπογραφή του σε ειδοποιητήρια για κατεδαφίσεις, τα οποία μάλιστα επιδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους την ημέρα της Εθνικής Επετείου».

«Η προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων και δη των μειονοτικών δικαιωμάτων αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των 5 προϋποθέσεων που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ως εκ τούτου, εφόσον η Αλβανία ειλικρινά επιθυμεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αποδείξει στην πράξη ότι λειτουργεί ως κράτος Δικαίου προστατεύοντας από αυθαιρεσίες και παρανομίες τα δικαιώματα όλων των κατοίκων της ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής και προελεύσεως», υπογραμμίζει το ΥΠΕΞ.

«Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση, παραμένει πάντοτε στο πλευρό των Ομογενών μας, και έχει ενημερώσει για το θέμα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο τις αρμόδιες αλβανικές Αρχές, τους αρμόδιους διεθνείς Οργανισμούς και τους εκπροσώπους της Διεθνούς Κοινότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.

...
To δελτίο τύπου της "Ομόνοιας". Οι Βορειοηπειρώτες απευθύνουν έκκληση στη διεθνή κοινότητα "να ασκήσει μέγιστη επιρροή καθώς παραβιάζονται  βασικά ανθρώπινα δικαιώματα". Η διεθνής κοινότητα, που είναι λαλίστατη για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ψευτομακεδόνων και στέλνει τον Αμερικανό πρόξενο να συναντηθεί μαζί τους, στην περίπτωση των Ελλήνων, κωφεύει !

ΜΑΛΙΣΤΑ,.

Και τελικά, αν τα γκρεμίσει ο Ράμα, τι θα κάνετε; Τι θα κάνετε ρε τελικά, αν τα γκρεμίσει, πέρα από ένα τηλεγράφημα διαμαρτυρίας;