Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη συνέντευξη Ράμα στον Παπαχελά

Για να καταλάβετε γιατί τον λέμε "πιο επικίνδυνο πολιτικό του κόσμου". Αποτελεί ένα μάθημα για το πώς, ακραίοι υπερεθνικιστές σαν τον Ράμα, κερδίζουν σε διαπραγματεύσεις προσάπτοντας "εθνικισμό" στις εύλογες απαιτήσεις της.....
άλλης πλευράς. Η περίπτωση της Αλβανίας είναι παγκόσμιο case study για την εφαρμογή της παροιμίας "χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά". Ο μικρομεγαλισμός του φαίνεται προς το παρόν γελοίος, αλλά δείχνει τι θα ακολουθήσει στο μέλλον. Ο τύπος επικαλείται συνεχώς την ανάγκη να "συζητάμε για το μέλλον", "να ξεχάσουμε το παρελθόν" μόνο εκεί που τον συμφέρει. Όταν του θυμίζει πράγματα που δεν τον συμφέρουν, ο Παπαχελάς, δεν έχει πρόβλημα να κάνει ιστορικές αναδρομές αιώνων.


Πολύ χαρακτηριστικό το θέμα με τους άταφους Έλληνες νεκρούς του ΄40, που βρίσκονται στα Αλβανικά βουνά και η Αλβανία δεν επιτρέπει να γίνουν μνήματα. "Γιατί δεν τελειώνει αυτό το πολύ απλό πράγμα;" ρωτά ο Παπαχελάς και ο αλητήριος ομολογεί με κυνισμό, ότι "ναι, είναι απλό, αλλά πρέπει να λυθεί με ένα πακέτο άλλων προβλημάτων, όπως είναι τα ναυτικά μίλια, τα πετρέλαια στο Ιόνιο, τα τοπωνύμια (!!!)" κι άλλες παλαβές διεκδικήσεις της Αλβανίας, τις οποίες ονομάζει διμερείς διαφορές.
Δηλαδή, λες σε έναν κλέφτη, να σου αποδώσει τα κλεμμένα κι αυτός σου λέει "να συζητήσουμε πακέτο, πώς θα μου γράψεις το μισό σπίτι σου και το αυτοκίνητό σου, χωρίς να πληρώσεις πολύ φόρο".


Αποκάλυψε , πώς σκέφτονται οι Αλβανοί ("μας έσωσαν πολλές φορές στην ιστορία όταν πεινούσαμε, αλλά δεν το λέμε" -αλλά το λέει 100 φορές) και πόσο επικίνδυνοι είναι τέτοια σωβινιστικά γουρούνια, που έμαθαν στα ιδρύματα του Σόρρος να διαπραγματεύονται αλά Αμερικέν, δηλαδή μόνο να παίρνουν. Αχόρταγος ! Άλλος ένας γείτονας, που υποχθόνια σκέφτεται ότι πρέπει να είναι ιδιοκτήτης της Ελλάδας και να έχει δούλους τους μισητούς Έλληνες, γιατί κατά βάθος είναι πολύ ανώτερος λαός, αλλά τον αδίκησε η ιστορία και οι συγκυρίες ! Έτσι σκέφτονται όλοι οι γύρω μας.

Κι όλα αυτά με έναν μανδύα "αντιεθνικιστή" "ευρωπαϊστή" κι άλλες προβιές !
Δυστυχώς, πρέπει να αφιερώσετε 45 λεπτά, για να κατανοήσετε τι μας έρχεται από όλα τα μέτωπα και πόσο μας γελοιοποιούν οι γείτονες λόγω της μακροχρόνιας οικονομικής αθλιότητας, της διαφθοράς και της μιζέριας, που μας κατάντησε περίγελω των Βαλκανίων.

δειτε τη συνέντευξη
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=281762