Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ο Μακεδόνας George Papadopoulos κορυφαίος σύμβουλος του Trump

Αν και η Αμερικανική εξωτερική πολιτική δεν αλλάζει εύκολα, ούτε τη διαμορφώνει ο Πρόεδρος, είναι θετικό το γεγονός, ότι σύμβουλος του Trump είναι ο George Papadopoulos, γιος του π.Προέδρου της Παμμακεδονικής, DR. Αντώνη Παπαδόπουλου, φλογερού Μακεδόνα, που ....
αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά των Μακεδόνων και εγγονός του Γιώργου Παπαδόπουλου sr, πρώτου προέδρου της Παμμακεδονικής  !



Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του 2009, του Πανεπιστημίου DePaul και σύμφωνα με την Washington Post, διευθύνει ένα διεθνές ενεργειακό κέντρο στο London Center of International Law Practice. Είναι ο ένας από τους πέντε ανθρώπους του Τραμπ στην εξωτερική πολιτική και έχει συμβουλεύσει προηγουμένως την προεδρική εκστρατεία του Μπεν Κάρσον. Εργάστηκε δε ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Hudson, μια συντηρητική δεξαμενή σκέψης στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κύπρου και ο πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Απέκτησε το πτυχίο μάστερ από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2010.