Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ύμνοι Κίσινγκερ για Τραμπ

Τι "ευκαιρία για τη χώρα", τι "μπορεί να γράψει ιστορία", τι "phenomenon", τι "remarkable" ...και τι καλό δεν είπε ο 93χρονος βετεράνος της πολιτικής, που....
συναντήθηκε μάλιστα με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ !

Άντε, τώρα μπορούν να αρχίσουν τα γλυκόλογα οι Έλληνες επικριτές, που επειδή νόμιζαν ότι "οι εβραίοι δεν θέλουν τον Τραμπ", για να πουλήσουν -με το νου τους- εκδούλευση στους εβραίους, στόλιζαν τον Τραμπ, με όποια βρισιά υπήρχε.

Τελικά, βλέπουν έντρομοι, ότι ο Τραμπ είναι ο καλύτερος φίλος των εβραίων (όπως ο Κίσινγκερ) και ξεροκαταπίνουν από αγωνία, μπας και σε λίγο, εκεί που πήγαιναν για μαλλί, βγουν και κουρεμένοι. Εκεί που προσπαθούσαν αγωνιωδώς να γλείψουν όσο πιο πολύ γινόταν τον εβραϊσμό, να βγει ο Τραμπ και οι συνεργάτες του και να τους κολλήσει τη ρετσινιά του αντισημίτη !
Πάντως τα γραπτά μένουν. Οι νέοι υπάλληλοι της νέας διοίκησης της πρεσβείας, οι νέοι πράκτορες της CIA, DEA, NSA κλπ που θα είναι πλέον με το νέο administration της Ουάσινγκτον, θα μελετήσουν, θα καταγράψουν και θα ενημερώσουν τον Τραμπ, για τους Έλληνες "φίλους" του, όπως αυτός: