Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει "ρεσιτάλ σεξισμού" για την Νοτοπούλου

Ανακοίνωση κατά των δημοσιευμάτων που αφορούν την υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου, εξέδωσε....
την Πέμπτη η οργάνωση Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως αντικείμενα του πρωθυπουργικού γραφείου αποτελούν "η αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων, η αναγκαιότητα αναβάθμισης της περιοχής και ο ενεργός πολιτικός και οικονομικός ρόλος της Θεσσαλονίκης".

"Δυστυχώς όμως", συμπληρώνεται, "αντί η δημόσια συζήτηση να γίνει επί της ουσίας και με αντικείμενο για μια ακόμη φορά τον ρόλο του γραφείου και για το πώς μπορεί αυτός να ενισχυθεί, τα γνωστά κέντρα βρήκαν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά, να εξαπολύσουν το αντικυβερνητικό τους μένος με χτυπήματα κάτω από τη μέση".

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι τα ίδια κέντρα "μετέθεσαν τη συζήτηση και από πολιτική την μετέτρεψαν σε κακοήθες κουτσομπολιό, βάζοντας στο στόχαστρο τη διευθύντρια του γραφείου και πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος". (σ.σ. εννοούν το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για την αδερφή της με τη φράση "από το pole dancing στο ΚΘΒΕ")

"Με το ανθρωποφαγικό μένος που τους χαρακτηρίζει οι γνωστοί κύκλοι της διαπλοκής επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού", συνεχίζει.

...........
Δίκιο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το εκφράζουν άνθρωποι, που άσκησαν το "σπορ" όταν ήταν αντιπολίτευση, με πολύ χειρότερο τρόπο, για συνεργάτες πρώην Πρωθυπουργών. Άρα , ένας απλός άνθρωπος δικαιούται να γκρινιάζει για την ανθρωποφαγία, τα κομματόσκυλα όχι.
Ξέχασαν το δικό τους "ρεσιτάλ σεξισμού" για την Ανθή Σαλαγκούδη π.χ. και τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σχόλια που έκαναν !!!
Έλα, ομολόγησε σύντροφε, εσύ που έγραψες την ανακοίνωση: δεν έκανες σχόλιο για την Ανθή, τότε που προσελήφθη στην ΕΡΤ;  Έλα, μη ντρέπεσαι, πες την αλήθεια, ΕΣΥ που έγραψες την ανακοίνωση.
Ελάτε υποκριτές, βουλώστε το ! Ναι, είναι χυδαίο το pole dancing, αλλά κι εσείς όταν κάνατε αντιπολίτευση, το ξεσκίζατε το σπορ !
Απολαμβάνατε τις περιγραφές για στοματικό σεξ, που έβαζε η ίδια εφημερίδα για τον Ζαχόπουλο και την Τσέκου και σχολιάζετε χαιρέκακα για τον αν της έλεγε για τον Καραμανλή την ώρα του σεξ.
Εσείς δεν ήσασταν;
Τώρα θυμηθήκατε τον σεξισμό;
Όταν "χαλούσε" τους αντιπάλους, τον απολαμβάνατε. ΕΣΕΙΣ αγοράζατε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ρουφούσατε με ηδονή, απολαμβάνοντας τα γαργαλιστικά θέματα για την Τσέκου, τη Νατάσσα κλπ. . Τότε, "οι δεξιοί είχαν βίτσια".
Ε, τι να κάνουμε; Όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι. 
Ελάτε υποκριτές, βουλώστε το !