Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Χειροπέδες σε δημοσιογράφους μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου !

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης κατηγορούνται ο ....
Παναγιώτης Τζένος, διευθυντής των “Παραπολιτικών” ο οποίος συνελήφθη στα γραφεία του ομίλου, και ο Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος έχει μεταβεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, έπειτα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι Τζένος και Κουρτάκης κατηγορούνται "για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ".

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί με πολιτικά – 15 τον αριθμό – συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο για ένα δημοσίευμα!

Επίσης, σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης των “Παραπολιτικών”, Γιάννης Κουρτάκης, προσήλθε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, αφού η μήνυση αφορούσε και τον ίδιο. Μάλιστα, έγραψε στο facebook: “Όταν παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω τίποτα απολύτως να φοβηθώ, θα προσέλθω οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ. Άλλωστε στις δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ αναφέρει: "Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ".

newsit

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.