Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Σκληρή ανακοίνωση-σφαλιάρα των ΑΝΕΛ εναντίον Χρυσής Αυγής

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:



Με δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου καταδίκασε τα επεισόδια από μέλη της ΧΑ στο δημοτικό σχολείο στο Πέραμα. Η δήλωση της κας Παπαδοπούλου έχει ως εξής: 
"Απαράδεκτοι και απόλυτα καταδικαστέοι οι τραμπουκισμοί από βουλευτή και μέλη της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα. Τα αποκρουστικά φαινόμενα ρατσιστικής βίας δεν έχουν την παραμικρή θέση στα σχολεία και γενικότερα στο χώρο της Παιδείας". 


η αλήθεια είναι ότι ο βουλευτής και τα μέλη της ρατσιστικής Χ.Α. δεν έκαναν κανένα απολύτως επεισόδιο, δεν υπήρχε λόγος, ο σύλλογος γονέων, με ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ψήφισμα αποφάσισε με πλειοψηφία 100% (ναι, δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφορετική ψήφος) να μη δεχθεί προσφυγόπουλα στο σχολείο , σε μια εργατική ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ για να μην ξεχνιόμαστε. Είδατε τι εύκολα που έγιναν "ρατσιστές" οι κομμουνιστές του Περάματος, μόλις το πρόβλημα ήρθε στη ΔΙΚΗ τους αυλή;
Ακριβώς, με την ίδια ευκολία που θα γίνει ρατσίστρια η Περιστερα Μπαζιάνα, αν μάθει ένα πρωί, ότι στην τάξη του Ερνέστου με τα 12 παιδάκια, έσπρωξαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και 8 Αφγανάκια. Τα ουρλιαχτά της θα σπάσουν τα τύμπανα του Αλέξη και η παντοφλιά θα πάει σύννεφο. Όλα τα υπόλοιπα των "ρατσιστοφάγων", όπως ΟΛΟΙ καταλαβαίνετε, είναι γελοίες υποκρισίες. 
Ο Καμμένος, ο ναζιστοφάγος, που λιώνει τις σόλες του για να αποβάλει τη ρετσινιά του "ακροδεξιού", βγάζει ανακοινώσεις και βαφτίζει "ρατσιστές" όσους δεν θέλουν (κακώς! όλα παιδιά του Θεού είναι!) προσφυγόπουλα μαζί με τα παιδιά τους. Και φυσικά ΕΙΝΑΙ ρατσιστές ! Όμως, δεν είναι διαφορετικοί ρατσιστές ή περισσότερο ρατσιστές από τον Τσίπρα, την Περιστέρα, τον Καμμένο και την Έλενα Τζούλη. Αυτοί, είναι ακόμη κρυφορατσιστές, επειδή πολύ απλά τα παιδιά τους δεν είναι αναγκασμένα να κάθονται στα ίδια θρανία με τα προσφυγόπουλα. Αν καθίσουν τότε ...θα τρομάξει το σύμπαν από το ρατσισμό της Έλενας, του Πάνου, της Μπέτυς και του Αλέξη. Ο ρατσισμός της Χ.Α. θα μοιάζει παιδική χαρά, μπροστά στο ρατσισμό της ελίτ, που θεωρεί αυτονόητη υποχρέωση του λαουτζίκου να φοιτά στο Πέραμα με Πακιστανάκια, ενώ τα δικά της παιδιά, αυτονόητα πρέπει να πηγαίνουν στου Μωραϊτη και μετά στην Αμερική.