Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα μαγαζιά σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Η επίσημη ανακοίνωση του Ε.Σ.Θ.:


ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 20:10

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,
ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ

Εξ'αιτίας της πυκνής χιονόπτωσης στη Θεσσαλονίκη και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, "πάγωσε" σήμερα και η αγορά της πόλης μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου κίνηση και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζουμε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία.
Λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας για την πόλη μας και των συνεχιζόμενων προβλημάτων στην κυκλοφορία, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας να παραμείνουν κλειστά, προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα, διευκολύνοντας, ταυτόχρονα όσους, εξ'ανάγκης, υποχρεούνται να κυκλοφορήσουν σε μία "παγωμένη" πόλη.

..............

Φυσικά, ο Εμπορικος Σύλλογος δεν μπορεί να επιβάλλει με τη βία το κλείσιμο ενός καταστήματος. Συνηθίζεται όμως, τα καταστήματα να συμβαδίζουν με τις προτάσεις του Συλλόγου τους.
Όποιος θέλει να ανοίξει, θα ανοίξει, αλλά ποιός θα ψωνίσει με τέτοιες συνθήκες;

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.