Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πού ΄σαι μπουτού ....

Που ΄σαι συριζαία: η κυβέρνησή σου, ΕΣΥ δηλαδή, τα πούλησε όλα: Αντιπροχθές το "Ελληνικό", προχθές τα 14 αεροδρόμια, χθες τον ΑΔΜΗΕ (τη μισή ΔΕΗ δηλαδή) και σήμερα την ΤΡΑΙΝΟΣΕ (το μισό ΟΣΕ δηλαδή). Και ΄που σαι: δεν την πούλησαν οι ....
Νεφελίμ.

Εσύ που γκάριζες σαν Κυπριακό γαϊδούρι "όχι στο ξεπούλημα", ΕΣΥ τα πούλησες.

ΕΣΥ ! ΕΣΥ συριζαίε/α, μην κοιτάς την διπλανό σου. ΕΣΥ!

Εσύ που γκάριζες "όχι στο ξεπούλημα", αλλά σήμερα είσαι μπουκωμένος από τη θεσούλα "μετακλητού" που σου δώσανε και το βουλώνεις.

ΕΣΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ. ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Συριζαίε ψηφοφόρε, που γκάριζες όταν κυβερνούσαν οι άλλοι, αλλά όταν ήρθες εσύ στην εξουσία, πουλάς πιο γρήγορα και πιο φθηνά !

Τα ξεπουλάς ΟΛΑ σε τιμή ξεφτίλας. ΕΣΥ προσωπικά, δεν θα τη λουφάρεις από την ιστορία, λέγοντας "οι άλλοι". ΕΣΥ είσαι ο ΣΥΡΙΖΑ. Εσύ μπουτού συμβασιούχα καθαρίστρια, που σε έκανε μόνιμη ο Αλέξης κι από τότε ξέχασες τι γκάριζες τόσα χρόνια !

Εσύ που ήσουνα μπροστά σε κάθε διαδήλωση -και ήσουν κάθε μέρα !- εναντίον του "ξεπουλήματος" αν και οι προηγούμενοι ΔΕΝ πούλησαν σχεδόν τίποτε (!), αλλά τώρα ΕΣΥ ξεπουλάς τα πάντα και δεν διαβάζεις καν την είδηση. Τόσο φυσιολογικά το αποδέχεσαι !

Εσύ είσαι η ντροπή της ιστορίας. Επειδή ΕΣΥ επέλεξες να κάνεις στροφή 180 μοιρών, μόνο και μόνο για μια "τακτοποίηση" στο δημόσιο. Ξεπούλησες και ιδεολογίες και αγώνες για τη βόλεψή σου ρε μικροαστή ! Λιγούρι, που μου ΄θελες διαδηλώσεις.


Αλλά ξέρεις ποιό είναι το χειρότερο;


Ότι, όταν ξαναγίνεις αντιπολίτευση, θα ξαναρχίσεις το τροπάρι με τους "αγώνες" και τα "δικαιώματα" και τις καταγγελίες για τους "προδότες πολιτικούς που ξεπουλάνε τη χώρα" !



Φώτης Μακρίδης