Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Συγχαρητήρια στον κ.Τζιτζικώστα και την κ.Πατουλίδου

Θα δώσω συγχαρητήρια στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ,στον περιφερειάρχη και ...
μέλος της Ηπειρωτικής εστίας Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και την επιστήθια φίλη των ηπειρωτών και Βορειοηπειρωτών Αντιπεριφερειάρχη ΜΕΘ Βούλα Πατουλίδου γιατί κράτησαν την πρόσβαση προς το Νοσοκομείο Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ανοιχτή -αυτό είπαν στην τηλεόραση αυτό και έκαναν. 11.1.2017

Θα ευχαριστήσω τον παθολόγο Ζαναμίρι Χαμίς στο Νοσοκομείο Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ γιατί μετά την χθεσινή εφημερία είχε την δύναμη να ανταποκριθεί και στα τακτικά ραντεβού που τον περίμεναν στα εξωτερικά ιατρεία και μετά θα εξέταζε και τους 45 ασθενείς που έκαναν εισαγωγή χθες στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Αυτά τα γράφω ,γιατί είχαμε αγανακτήσει από την πολύωρη αναμονή , η εξέταση έγινε στις 10.30 . αλλά για να είμαι συνεπής στο ραντεβού στις 8.00 το πρωί και χωρίς λεωφορείο ,αναγκάστηκα με τα πόδια να ανηφορίσω την Εθνικής Αμύνης, γιατί ούτε ταξί κυκλοφορούσε . Δεν έχω υπόψιν μου κάποιος γιατρός που υπηρετεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας να έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών.

ΑΘΗΝΑ Μ.ΤΟΤΟΚΩΤΣΗ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.