Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Το κρύο ανέδειξε την ελληνική προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο

Απροετοίμαστοι οι πάντες με θερμοκρασίες κοντά στο -6. Τη μεγαλύτερη ζημιά προξένησε το....
γεγονός ότι το κρύο έσκασε Παρασκευή απόγευμα, δηλαδή εν μέσω τριημέρου αργιών ! Κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να πάει μέσα στο Σ/Κ στα σχολεία να τα ζεστάνει, να δει αν λειτουργούν οι βρύσες, αν έσπασαν τα καζανάκια κ.λ.π.
Αμ οι υδραυλικοί !
Τους έπαιρνε ο κόσμος , έντρομος, το Σάββατο για το πρόβλημα με το ζεστό νερό και τους έλεγαν "από Δευτέρα" λες και είναι δημόσιοι υπάλληλοι και θα χάνανε το ραχάτι του Σαββατοκύριακου !
Εμ, πότε περιμένεις να δουλέψεις ρε υδραυλικέ και τεχνικέ θέρμανσης; 

Κι έτσι έφτασε Δευτέρα πρωί και οι δεκάδες χιλιάδες σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Σίνδου, αναρωτιούνται: θα δουλέψει σήμερα το Τ.Ε.Ι.; Τηλεφωνούν και βρίσκουν μόνο τους φύλακες, καθώς κι εκεί, ολόκληρο τριήμερο δεν φιλοτιμήθηκε να πάει κανείς να δει, αν δουλέυει η θέρμανση.
Δηλαδή στο Yakutsk που έχει -40 όλο το χειμώνα, γιατί δεν κλείνουν τα σχολεία ρε;
Δηλαδή, γιατί σήμερα στη Θεσσαλονίκη είναι κλειστά τα Λύκεια, αλλά ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί; Τα μωρά αντέχουν περισσότερο το κρύο;

Μπορεί να λειτουργήσει μια κοινωνία, αν όλοι θεωρούν ότι "είναι τριήμερο αργιών, δεν κουνάμε τον κώλο μας";

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.