Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Γιατί όλοι οι απατεώνες που πουλάνε από την TV δηλώνουν ΨΕΥΤΙΚΗ έδρα;

Έχει παραγίνει το κακό με τα χιλιάδες προϊόντα που πλημμυρίζουν την οθόνη του ελληνικού νοικοκυριού. Πάνω από το 99% όσων διαφημίζονται στην τηλεόραση είναι ΑΠΑΤΗ. Και ....
η παραβίαση νόμων και διατάξεων εμφανέστατη, αλλά κανείς δεν συγκινείται.

Νεροζούμια - βότανα, παρουσιάζονται ως θεραπευτικά σκευάσματα, απατεώνες κάνουν λόγο για μελέτες, που βρήκαν το προϊόν τους αποτελεσματικό, ενώ δεν υπάρχει καμία μελέτη, άλλοι γράφουν με "έγκριση ΕΟΦ", ενώ ο ΕΟΦ δεν εγκρίνει μη φαρμακευτικά σκευάσματα, απλώς οι απατεώνες είναι υποχρεωμένοι να γνωστοποιούν τα συμπληρώματα διατροφής, ώστε να ελέγχει ο ΕΟΦ αν περιέχουν κάποια δραστική ουσία, ώστε να την κατατάξει στα φάρμακα, οπότε ...σφίγγουν τα πράγματα, άρα πρόκειται απλώς για γνωστοποίηση κι όχι έγκριση κ.α..

Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι οι τύποι αυτοί είναι κατ΄ουσίαν ΑΓΝΩΣΤΟΙ στο κράτος. Κάνουν έναρξη επαγγέλματος σε έναν αχυράνθρωπο (αν κάνουν κιόλας!), "μπροστινό" και δουλευουν με το τηλέφωνο.

Οι 2 στους 3 δίνουν ΨΕΥΤΙΚΗ διεύθυνση έδρας !

Ναι. Αν πάτε εκεί που διαφημίζουν ως "έδρα" της υποτιθέμενης "εταιρείας" τους δεν υπάρχει τίποτε !
Δοκιμάστε το, όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα. Δείτε τη διεύθυνση που γράφουν και πηγαίντε κάποια στιγμή εκεί ! Αν βρείτε "εταιρεία" να ...μας γράψετε !

Μιλάμε για πασίγνωστες "εταιρείες" που βλέπετε ΟΛΗ μέρα σε δεκάδες κανάλια.

Οπότε, καιρός είναι να ασχοληθεί ο Σ.Δ.Ο.,Ε. και ο ΕΟΦ με την ανυπαρξία επαγγελματικής εγκατάστασης, δε νομίζετε;