Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Τρομερό τροχαίο στην Αθηνων - Λαμίας με 4 νεκρούς -μητέρα και βρέφος έχασαν τη ζωή τους (VIDEO)

Νεκρος φέρεται να είναι ο γιος του "Mr.Jumbo", που οδηγούσε την Porsche
Από την Πτολεμαϊδα η οικογένεια
Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστύχημα στο 83ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο....
Ύπατο Θηβών, το απόγευμα της Κυριακής.



Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ της εθνικής οδού. Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα, για να πάει στην τουαλέτα. Στο Honda παρέμειναν η σύζυγός του με το μωρό τους.
Λίγο αργότερα, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο όχημα, με τα δύο Ι.Χ. να τυλίγονται στις φλόγες.

Τόσο η μητέρα με το βρέφος, όσο και οι δύο επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου έχασαν τη ζωή τους από τη σφοδρή σύγκρουση.

Από την Πτολεμαϊδα η οικογένεια

Το νεαρο ζευγαρι σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές
το Honda του Υπάτιου

Ο μηχανολόγος και με πάθος για τα αυτοκίνητα Υπάτιος Πατ.  ταξίδευε από την πόλη της Πτολεμαΐδας μαζί με την συζυγό του Αποστολία Παπ., που εν ζωή είχε κατάστημα στολισμών γάμων κλπ,  και τον τρίχρονο γιο τους. Ο Υπάτιος σταμάτησε σε πάρκινγκ της εθνικής οδού για να πάει στην τουαλέτα όταν άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Οταν βγήκε αντίκρισε εικόνες φρίκης. Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και όπως φαίνεται στο βίντεο, πιάνει με απόγνωση το κεφάλι του. Η θητεία του στα Ο.Υ.Κ. μπορεί να του πρόσφερε εκπαίδευση σε σκληρές καταστάσεις, αλλά αυτό που έζησε, δεν αντέχεται από κανέναν άνθρωπο.

Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στην Porsche, εκ των οποίων ο ένας φαίνεται να είναι ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, ο μικρός γιος του Απόστολου Βακάκη ιδιοκτήτη των Jumbo και ο άλλος ο στενός φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.