Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Οι -εκτός ΑΣΕΠ- προσλήψεις που ζητούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ε, πώς να πει μετά, ότι θα απολύσει αυτούς που παράνομα προσλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ο.Σ Κ.; (το θέμα εδώ). Μια διακομματική μαφία είναι τα κόμματα εξουσίας, που μοναδικό τους μέλημα είναι ο διορισμός "φίλων" στο δημόσιο. Και μετανάστευσε εσύ.......
αριστούχε, να σε βλέπουν οι γονείς σου μόνο από το Skype ! Η μαφία των κομμάτων και των κομματόσκυλων, δεν σου δίνει καμία ευκαιρία. Κανείς δεν θα νοιαστεί για τα προσόντα σου και τις ικανότητές σου : αφίσες ξέρεις να κολλάς;


Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκάλυψε στο παρθενικό της φύλλο που κυκλοφόρησε στις 20 του περασμένου Νοέμβρη, η εφημερίδα Documento. Μετά τα δημοσιεύματα η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε κατ’ επείγουσα έρευνα και τα ηχητικά παραδόθηκαν στους αρμοδίους εισαγγελείς προκειμένου να ελεγχθούν.

Στα ηχητικά ντοκουμέντα καταγράφεται κάποιος άνδρας ο οποίος όπως προκύπτει από την τεχνική ανάλυση του ηχητικού είναι ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου, πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Παπαδημητρίου μιλά με φιλικό του πρόσωπο και διακόπτει τη συνομιλία για να μιλήσει με διάφορα άτομα στο τηλέφωνο. Όσα λέει κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος καταγράφονται και αυτά. Οι συνομιλητές του, σύμφωνα με όσα ο ίδιος λέει, είναι ο σύμβουλος του τότε υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, Γιάννης Θεοδωράτος και, μεταξύ άλλων, κάποια γυναίκα την οποία αποκαλεί «Ζέτα», δεν είναι ωστόσο γνωστό αν πρόκειται για την τότε υφυπουργό Ζέτα Μακρή.

Οι καταγραφές των συνομιλιών του ίδιου του διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται να επιβεβαιώνουν πως υπήρξε κέντρο παράνομων προσλήψεων, εξυπηρέτησης συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και αγοράς συμπάθειας προς αυτά. Είναι σημαντικές επίσης οι αναφορές σε «βαλίτσες με χρήμα», σε ανθρώπους στη Δικαιοσύνη που είναι «διαπλεκόμενοι και θα βοηθήσουν», αλλά και σε εσωκομματικές κόντρες, αφού πολλοί μνηστήρες θέλουν να έχουν λόγο, σύμφωνα πάντα με τον Παπαδημητρίου, στις παράνομες προσλήψεις. Οι συνομιλίες τοποθετούνται χρονικά από το 2013 έως το 2014.

Συνομιλία 1η

Μεγάλο τμήμα των συνομιλιών που καταγράφονται αφορά τις παράνομες προσλήψεις. Ο Παπαδημητρίου συνομιλεί με τη «Ζέτα», στην οποία εξομολογείται πως είναι σε διαμάχη με κάποιον Παναγιώτη ο οποίος προσπαθεί να κόψει τις προσλήψεις που έχουν ζητήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης και άλλα στελέχη της ΝΔ. Κάνει την παραδοχή πως οι προσλήψεις είναι εκτός αναγκών, ατόμων μάλιστα που δεν πληρούν καν τις προϋποθέσεις. Το σύνολο των πρώην υπουργών Υγείας της ΝΔ φαίνεται πως έχει απαιτήσεις για προσλήψεις, αφού το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι εκτός συστήματος προσλήψεων του ΑΣΕΠ.



περισσότερα στο http://www.koutipandoras.gr/article/ta-hxhtika-ntokoymenta-me-tis-synallages-sto-keelpno

Τολμάς Κυριάκο Μητσοτάκη;