Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Εβγαλε τη γλώσσα στους δημοσιογράφους ο μέγας Μπουτάρης

"Αντισυμβατικός, καινοτόμος, μοναδικός, εκπληκτικός, κοντρα στο κατεστημένο, τη συντήρηση και το φθαρμένο, ο υπέροχος, μοναδικός, μαγευτικός Μπουτάρης, έβγαλε...
τη γλώσσα  σε δημοσιογράφους κα φωτογράφους."

Τέτοιες μαλακίες έγραφαν τα γελοία ΜΜΕ όταν είχαν πάρει εντολή να τον βγάλουν δήμαρχο. Μεγάλο πραγμα η "εντολή" παιδιά ! Τους έχεζε στη μούρη ο Μπουτάρης και έγραφαν "ανοιξιάτικη ευωδία από τα μαγευτικά κακάκια του Μπουτάρη". Τους έκλανε μέσα στο ασανσέρ και ουρλιάζανε "τι υπέροχο, τι ζω Θεέ μου, ας μην τελειώσει ποτέ αυτή η μαγεία". ΄΄Ετσι ακριβώς, όπως σας το λέω ! Το έζησα από κοντά ! Μετά την εντολή "παιδιά, βγάζουμε Μπουτάρη, είναι διαταγή", έτσι λειτουργούσαν οι δημοσιογράφοι (κυρίως των Αθηνών) !
Β.Π.

Η ΕΙΔΗΣΗ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά την παρέλαση. Μάλιστα, πόζαρε βγάζοντας τη γλώσσα του στους φωτογράφους, ανάμεσα στην αντιπεριφερειάρχη, Βούλα Πατουλίδου και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα.

«Επέτειος εθνική, σημαντική, ωραία μέρα, αλλά κατά την άποψη μου πρέπει να καταργηθεί αυτή η παρέλαση. Να μείνουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα-αντιπροσωπευτικά, γιατί η μεγάλη γίνεται στην Αθήνα, και αντί να έχουμε έναν συρφετό διαφόρων συλλόγων, που δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα ο τρόπος που περπατάνε, να κάνουν ένα πανηγύρι σε όλη τη νέα παραλία, να στήσουν χορευτικά, να έχει μουσική, να έχει τραγούδια και να γιορτάζουμε πραγματικά την απελευθέρωση. Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοπρεπές», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

«Την ίδια γνώμη έχουν και άλλοι, όμως κάποιος πρέπει να βγει και να το πει δημόσια», πρόσθεσε μιλώντας στο ΑΠΕ.