Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται καταιγιστικοί

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Άλλη μπόμπα με βρήκε πάλι. Παραιτήθηκε η κ. Ράικου, Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς. Επειδή....
λέει, το έργο της παρεμποδίζουν παράκεντρα. Άντε πάλι με τα ανώνυμα άνομα, και σκοτεινά προφανώς, συμφέροντα που δεν αφήνουν τους άμωμους, αδαμάντινους, πάλλευκους, άσπιλους, άτεγκτους, αδέκαστους δημόσιους λειτουργούς να επιτελέσουν το κατά καθήκον θεάρεστο έργο τους.

Είχε εντοπίσει, λέει, μίζες € 28 εκ. στην υπόθεση Novartis, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν να συνεχίσει.

Αυτό που όλοι πλέον γνωρίζουμε, αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε, θα το αποδείκνυε η κ. Ράικου. Και θα έστελνε τα λαμόγια στο σκαμνί να δικασθούν σε 5-6 χρόνια και να τους επιβληθούν ποινές-χάδια. Άσε που για τους εμπεπλεγμένους πολιτικούς τα πάντα έχουν παραγραφεί ελέω άρθρου 86 του Συντάγματος. Εκτός αν έχει δίκηο ο υπουργός κ. Παπαγγελόπουλος που λάνσαρε προσφάτως τη θεωρία περί ανυπαρξίας υπουργικού αδικήματος της δωροδοκίας, επειδή ………… καθήκον του υπουργού δεν είναι να δωροδοκείται.

Ας θυμηθούμε, όμως, ένα περιστατικό από τη σταδιοδρομία της εύθικτης κ. Εισαγγελέως που δεν θέλει να γίνει Ιφιγένεια. [Αυτό δεν το κατάλαβα. Γιατί να μη θυσιασθεί, αν επρόκειτο με τη θυσία της να πνεύσει ούριος άνεμος υπέρ του πολύπαθου ελληνικού λαού;]
http://taxalia.blogspot.gr/2012/06/helene-we-got-problem.html

Αυτά!

Στη χώρα, όπου οι πεζοί υποκλίνονται με ευγνωμοσύνη στους οδηγούς που - συμμορφούμενοι με τον ΚΟΚ - σταματούν τα αυτοκίνητά τους προ των διαβάσεων παραχωρώντας προτεραιότητα στους πεζούς!

Σώτος