Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Επιτέλους! Συνελήφθη ο μαμελούκος που πέταξε τη μπίρα στον Ιβιτς - Μόνο συγχαρητήρια στον ΠΑΟ

Επιτέλους όμως, να σταθεί και η ελληνική δικαιοσύνη στο ύψος της, όπως κάποτε η Βρετανική. Αν η εντιμότατη κυρία δικαστής, του έλεγε....
-όπως έγινε στη Βρετανία σε πολλές ανάλογες δίκες- με μειλίχιο ύφος και γλυκιά φωνή "12 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, χωρίς εξαγορά και χωρίς δικαίωμα έφεσης" (όπως έκαναν στη Βρετανία, ναι, έτσι απήγγειλαν τις ποινές οι δικαστίνες, με γλύκα και χαμόγελο), θα περάσουν δεκαετίες, χωρίς κανείς μαστούρης να διανοηθεί να πετάξει κάτι στον αγωνιστικό χώρο, σε όοοοολα τα γήπεδα της Ελλάδας.


Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, που πέταξε το κουτάκι στον Βλάνταν Ίβιτς ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη από την αστυνομία και αύριο θα απολογηθεί στον εισαγγελέα!

Ο Παναθηναϊκός με το δικό του υλικό κατάφερε να εντοπίσει τον νεαρό ανεγκέφαλο «οπαδό» που πέταξε το κουτάκι στον Βλάνταν Ίβιτς και οδήγησε την αναμέτρηση στην διακοπή της. Η «πράσινη» ΠΑΕ έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα το πρόσωπό του στην αστυνομία και μέσα από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ ο δράστης εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στο γήπεδο με το διαρκείας του πατέρα του και συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης. Αύριο θα απολογηθεί στον εισαγγελέα και τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τις εις βάρος του «ποινές».

Να συγχαρούμε πάντως και τον Παναθηναϊκό, που βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν αυτό και να ΜΗΝ τιμωρηθεί η ομάδα, που δεν φταίει, επειδή ένας μαστούρης κατόρθωσε να περάσει κουτί μπίρας από τους αστυνομικούς ή επειδή ο εκμεταλλευτής του κυλικείου, πουλάει στη ζούλα τη μπίρα σε κουτί κι όχι σε πλαστικό ποτήρι, όπως σε όλο τον κόσμο. 
Να πας ρε μαστούρη στην Αμερική να πετάξεις κουτί μπίρας μέσα στο γήπεδο, να φτύνεις την ώρα που γεννήθηκες. Να καταριέσαι τη μάνα που σε γέννησε, όταν σε πάρει στα χέρια της η Αμερικανική Δικαιοσύνη, που δεν χαϊδεύει, όπως οι ελληνίδες δικαστίνες, που πάντα είναι επιεικέστατες με τους χουλιγκαν.
Πρέπει επιτέλους και οι μαστούρηδες των γηπέδων να καταλαβαίνουν ότι θα πληρώνουν οι ίδιοι, με βαριές ποινές φυλάκισης, τις μαλακίες τους κι όχι συλλογικές έννοιες, όπως η ομάδα, ο σύλλογος κλπ. Αυτό σημαίνει υπεύθυνος πολίτης. Όποιος κάνει το έγκλημα, να μην κρύβεται πίσω από την ομάδα ή τον σύνδεσμο, αλλά να πληρώνει προσωπικά.