Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η θέση μας για τον τελικό Κυπέλλου

Πέρασαν λοιπόν στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ..άρχισαν τα όργανα. Ενώ από τους οπαδούς των δύο ομάδων δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ένταση και όλα θα κυλούσαν ομαλότατα, οι ....
θεσμικοί παράγοντες κάνουν τα πάντα για να υπάρξει ! Με προφανέστατο σκοπό να αμαυρωθούν οι δύο ομάδες και να τιμωρηθούν.

Λοιπόν, 
ως ΠΑΟΚτσήδες, λέμε στους θεσμικούς παράγοντες, ότι έχουμε πολύ καλή διάθεση και για μας ο τελικός είναι απλώς μια γιορτή. Δεν έχουμε καμία έχθρα για την καλή αντίπαλο, που επάξια βρίσκεται στον τελικό.

Ποδοσφαιρικά, όλοι ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα σε όλες τις γραμμές και θα φέρει το Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό, εκτός αν βρεθεί σε πολύ καλή ημέρα ο παικταράς της αντιπάλου μας, Αραούχο, που μπορεί μόνος του να πάρει το Κύπελλο.

Συνεπώς,
αγωνιστικά, θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, με γκολ και θέαμα κι ας το πάρει ο καλύτερος.
Το γεγονός ότι είμαστε οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μας κάνει τυφλούς, ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι, ξέρουμε όμως και ότι ο αντίπαλος έχει έναν παίκτη "κίλερ", που μπορεί να μας χαλάσει το πάρτι.
Αν βρεθεί στη μέρα του και δεν μπορέσουμε να τον περιορίσουμε, με γειά του με χαρά του, ας πάει η κούπα στη N.Φιλαδέλφεια.

Πάμε στο Βόλο για να περάσουμε καλά, να γιορτάσουμε και να σηκώσουμε την κούπα.

Ας αφήσουν τις ανησυχίες και την τεχνητή όξυνση οι γελοίοι παράγοντες και "αρμόδιοι". Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέρουν από τόπι και θα παραδεχθούν την ανωτερότητα του αντιπάλου αν αυτό συμβεί. Θα τους χειροκροτήσουμε κιόλας, αν πάρουν το ματς καθαρά και τίμια.

Καθίστε λοιπόν στα αβγά σας και αφήστε να γίνει η γιορτή και ας κερδίσει ο καλύτερος (ο ΠΑΟΚ δηλαδή, με την επιφύλαξη του θέματος Αραούχο).

Δεν χρειάζεται να αποφασίσει ο Τσίπρας (!) αν θα γίνει ένας τελικός Κυπέλλου, ούτε να είναι αριθμημένα τα εισιτήρια, ούτε άλλες τέτοιες τρίχες.

Όλα θα πάνε καλά κι ας κερδίσει ο καλύτερος. Αφήστε να παιχθεί το ματς μέσα στο χόρτο, με διαιτησία 50 -50 και θα είναι ένας τελικός, διαφήμιση του ποδοσφαίρου. 

Αλλά εσάς δεν σας νοιάζει το προϊόν, σας ζορίζει που εσείς είστε εκτός τελικού. Αυτή είναι η αλήθεια !