Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μας δουλεύει ο Ζάεφ, "τσιμπάνε" οι ΗΛΙΘΙΟΙ στην Αθήνα και τον παρουσιάζουν ως "διαλλακτκό" !

Πού΄σαι Ζόραν, εμείς εδώ στη Μακεδονία (την κανονική ρε, όχι την μαϊμού), δεν μασάμε από δηλώσεις και....
γιουγκοσλαβικές κουτοπονηριές. Γκρέμισε πρώτα τα αγάλματα της ξεφτίλας και μετά, θα αρχίσουμε να μιλάμε. Στην Αθήνα βέβαια τσιμπάνε οι ΗΛΙΘΙΟΙ. Λες και πήρες τη μπουλντόζα και τα γκρέμισες κιόλας !
Γκρέμισε εσύ και τα λέμε. Εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε. Αλλά ...φως ! Πράξεις ! Από θεωρίες μας χόρτασε ο ....ΣΥΡΙΖΑ. 



Ο Ζόραν Ζάεφ χαρακτήρισε «προβοκάτσιες» τους αδριάντες ιστορικών προσώπων που γέμισε τη χώρα η προηγούμενη κυβέρνηση.

Προβοκάτσιες εναντίον της Ελλάδας χαρακτήρισε ο νέος πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, τις τοποθετήσεις, από τις κυβερνήσεις Γκρουέφσκι, ανδριάντων ιστορικών προσωπικοτήτων, αλλά και τις μετονομασίες δρόμων και αεροδρομίων στα Σκόπια, τονίζοντας πως κινήσεις όπως αυτές επιδείνωσαν τις σχέσεις με την Ελλάδα και ότι ο ίδιος θα τις σταματήσει. (? τι εννοεί ο ποιητής; αυτά που ήδη έγιναν;)

Σε συνέντευξή του την Τρίτη στην κρατική τηλεόραση, ο Ζόραν Ζάεφ είπε ότι επί κυβερνήσεων Γκρουέφσκι οι σχέσεις της ΠΓΔΜ με τις γειτονικές χώρες επιδεινώθηκαν, και ειδικότερα με την Ελλάδα ένας επιπλέον παράγοντας επιδείνωσης ήταν οι προκλητικές, όπως τις χαρακτήρισε, εγκαταστάσεις αγαλμάτων και οι μετονομασίες δρόμων, αεροδρομίων, πλατειών, στα οποία δίνονταν ονόματα αρχαίων προσωπικοτήτων (Μέγας Αλέξανδρος, Φίλιππος, κ.ά.).