Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Πότε θα σταματήσουν συντεχνίες να εκβιάζουν τους πολίτες για αιτήματά τους;

Μια οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, μια οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, γιατί πρέπει πάντα να ζούμε ένα δράμα σ΄αυτή την...
πόλη;
Οι μόνοι που δεν απεργούν ποτέ είναι οι Βουλγαρόγυφτοι, που δεν μας φτάνει ο καύσωνας, που κάνει τα σκουπίδια βόμβες, έχουμε και αυτούς να τα ανακατεύουν, χωρίς να νοιάζονται για τη δημόσια υγεία.

Και πας εσύ Έλληνα στο εξωτερικό και γυρίζεις με το ίδιο μονότονο τροπάριο: "δεν είδα πουθενά κάδους". Δεκαετίες τώρα η ίδια σύγκριση, τα ίδια και τα ίδια κι αυτή η χώρα παραμένει βόθρος, η ντροπή του πλανήτη. Μια ασοβάρευτη χώρα - σκουπίδι, που ολα τα κινεί κι όλα έχουν να κάνουν με "μονιμοποίηση στο δημόσιο". Πότε θα ξεφύγουμε απ' αυτή την κατάρα της συζήτησης για "διορισμούς" "συμβασιούχους" κι όλο αυτό το βρώμικο παζάρι ;

Αυτή η χώρα δεν θα βγει από το βόθρο, αν δεν βγάλουμε από το DNA μας τη μανία για "τρούπωμα στο δημόσιο". Τί αρρώστεια είναι αυτή ρε γαμώτο! Το μόνο που κινεί τα αίματα είναι η λύσσα να γίνουν όλοι "μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι". Κανείς δεν κοιτάει να αναπτυχθεί η χώρα και να γράφει ο πολίτης τη δουλειά στο δημόσιο στα αρχίδια του, όπως σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, όλοι λένε "βρε ας τρουπώσω εγώ και δεν πα' να γαμηθεί η Ελλάδα" !

Ε, πώς να σωθούμε όταν όλοι σκέφτονται έτσι;

Φ.Μ.