Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

12ο Δημοτικό: Αντιδράσεις για τους νενέκους του δήμου Θεσσαλονίκης,


Το θέμα δεν αφορά μόνο τους άμεσα ενδιαφερόμενους γονείς. Αφορά όλους τους Έλληνες, γιατί ...ξεβρακώθηκαν οι δούλοι, με αφορμή ένα μικρό τοπικό ζήτημα. 
Αίτημα για να... συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του 12ου Δημοτικού Σχολείου

Αίτημα, ώστε να συζητηθεί το θέμα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατατέθηκε από σύσσωμους τους δημοτικούς συμβούλους των «Εντάξει» κι από άλλους εννέα δημοτικούς συμβούλους.

Με πρώτο τον επικεφαλής των «Εντάξει» Σταύρο Καλαφάτη, το αίτημα κατέθεσαν οι σύμβουλοι της παράταξης Στέλλα Αβραμίδου, Σωσώ Αδαμίδου Γκιουλέκα, Στέφανος Γωγάκος, Σωκράτης Δημητριάδης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Δημήτρης Κούβελας, Εφραίμ Κυριζίδης, Στάθης Παντελίδης και Δημήτρης Ράπτης. Επίσης συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πρωτοβουλίας» Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Κουράκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αθανάσιος Παπαναστασίου, Γιώργος Αρβανίτης, της «Ανοικτής Πόλης» Γιώργος Αβαρλής, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μιχάλης Κωνσταντινίδης, της παράταξης «Γειτονιές σε Δράση» Μόνικα Αϊβάζογλου και της παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη» Κωνσταντής Σεβρής.

Οι σύμβουλοι επικαλούνται το άρθρο 67, παρ. 2 του Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης) και ζητούν να εισαχθεί προς συζήτηση το θέμα: «Παραμονή του 12ου Δημοτικού Σχολείου στο κτίριο επί της οδού Μαρίας Κάλλας 2B, όπου είναι η νυν έδρα του και εκτέλεση εργασιών συντήρησής του για την ασφαλή λειτουργία του». Η επιστολή πρωτοκολλήθηκε από το Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Το να αναγκαστούν, οι μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου να παρακολουθούν μαθήματα σε άλλα σχολεία, όπως προτείνει η διοίκηση του δήμου, δεν είναι λύση, αλλά επιπλέον πρόβλημα. Η διοίκηση οφείλει να επιδιορθώσει τις ζημιές στο σχολικό κτίριο της οδού Μ. Κάλλας και να δώσει άμεσα λύση», δήλωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.


Ρε δούλοι της παράταξης Μπουτάρη, δεν ντρέπεστε;