Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Νόμιζε πως είχε πάει το μωρό στον παιδικό σταθμό, αλλά το ξέχασε στο αμάξι και "ψήθηκε" από τη ζέστη

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό με εγκατάλειψη βρέφους σε αυτοκίνητο συνέβη.....
αυτή τη φορά, στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Η γιαγιά ενός κοριτσιού 4 μηνών θεώρησε πως το είχε αφήσει στον παιδικό σταθμό αλλά στην πραγματικότητα το είχε ξεχάσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της για μία ολόκληρη μέρα.

Το άτυχο βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο από την ζέστη μέσα στο αμάξι όταν και η γυναίκα που είχε την επιμέλειά του πήγε να το πάρει από τον σταθμό και εκεί ενημερώθηκε πως… δεν το είχα πάει καν.

Όπως μετέδωσε το thenewsrecorder.com, το μωρό, πέρασε όλη την ημέρα σχεδόν μέσα στο όχημα, πριν καταλάβουν πως είχε πεθάνει. Γιαγιά και άνθρωποι του παιδικού σταθμού ξεκίνησαν αγωνιωδώς να ψάχνουν για το παιδί και αφού δεν βρήκαν τίποτα, βγήκαν στο πάρκινγκ, και μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν το παιδί, που είχε ήδη ξεψυχήσει.

«Η γιαγιά ανακρίνεται, είναι σε μεγάλη σύγχυση και τρομερά άσχημη κατάσταση. Γι΄ αυτό προειδοποιούμε τους γονείς συνεχώς. Κάνει ζέστη και αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, και όμως συμβαίνουν», είπε ο σερίφης της περιοχής.

Σύμφωνα με την οργάνωση «Παιδιά και Αυτοκίνητα», κάθε χρόνο στις ΗΠΑ πεθαίνουν 37 παιδάκια με αυτόν τον φρικτό τρόπο. Φέτος ήδη έχουν καταγραφεί 29 θάνατοι.