Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Χτύπημα στην Αλβανική μαφία

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Ο Τόσκας με τα γερά αντανακλαστικά…


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας των Ιωαννίνων κατήγαγε περιφανές χτύπημα στην αλβανική Μαφία που απεργάζεται την αποσταθεροποίηση της ειρήνης και της ασφάλειας της Ελλάδος!
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2017 στην περιοχή Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα εντοπίστηκε ομάδα τριών ατόμων – αποβρασμάτων που κινούνταν πεζή και μετέφεραν ταξιδιωτικούς σάκους, κατευθυνόμενοι στο εσωτερικό της Πατρίδας! Μόλις αντιλήφθησαν ότι εντοπίστηκαν, παράτησαν τους σάκους και ετράπησαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος!
Ωστόσο, παρά την καταδίωξη απέφυγαν τη σύλληψη!
Οι τρεις σάκοι – κατά δήλωση της Αστυνομίας – περιείχαν 3 πολεμικά όπλα τύπου Kalashnikov, με 7 γεμιστήρες! Έντεκα χειροβομβίδες, 33 πυροκροτητές, 5 πλακίδια εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, ένα κουτί με 10 πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων και 1593 φυσίγγια! Δηλαδή, έναν ολόκληρο πολεμικό οπλισμό!
Και το ερώτημα είναι:
Πού θα χρησιμοποιείτο αυτός ο πολεμικός εξοπλισμός;;
Άραγε, πόσες φορές έχουν περάσει τέτοιον εξοπλισμό στο εσωτερικό της Ελλάδος;;
Σε ποια σημεία φυλάσσεται αυτός;;

Η επιβεβαίωση των άριστων και ακριβών πληροφοριών μας…

…μας προκαλεί χαρά! Όταν τα γεγονότα μας επαληθεύουν. Όπως επί παραδείγματι, όταν έγραφα στο άρθρο μου: «Η Ελλάδα όμηρος των Τουρκαλβανών» και το οποίο δημοσιευόταν στην Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017:
“Οι Αλβανοί συλλέγουν οπλισμό στο εσωτερικό της Ελλάδος! Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αναφέρει: Έλληνες υπήκοοι, στην πραγματικότητα όμως κρυφοτσάμηδες οι οποίοι εργάστηκαν για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Γερμανία (1965 – 1975), όπου και στρατολογήθηκαν από τις γερμανικές και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, κάνουν σήμερα προπαγάνδα στην Ελλάδα του τύπου: “Έλληνες, φύγετε από την Ελλάδα γιατί δεν έχετε κανένα μέλλον εδώ” ή “Όπως άλλοι ήλθαν μετανάστες εδώ, έτσι και εμείς θα φύγουμε να πάμε μετανάστες αλλού”! Επίσης, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις αντίστοιχες αλβανικές έρχονται σε επαφή από το 2004 με εγκατασταθέντες πράκτορες στην Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων, τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και στη Νέα Σαμψούντα Πρεβέζης! Υπάρχουν έντονες υπόνοιες ότι εκεί φυλάσσεται οπλισμός, καθώς επίσης στο σημείο του Ιονίου όπου εκβάλλει ο ποταμός Καλαμάς”!
Στο ίδιο άρθρο επισημάναμε και δεν περιμέναμε ούτε περιμένουμε καμιά μα καμιά διάψευση του ρεπορτάζ μας και των πληροφοριών μας από πουθενά:
“Σήμερα θα εμπλουτίσω τη γνώση σας – μακάρι να ενημερωθεί και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας – με επιπλέον στοιχεία τα οποία θα σας ανατριχιάσουν! Καθ΄ ότι, υποστηρίζει η άριστα πληροφορημένη πηγή μου πως, μεγαλύτεροι υποσταθμοί της αλβανικής Μαφίας και από τα περίπτερα, είναι πλέον οι Αλβανοί διανομείς τροφίμων (Delivery) και οι διανομείς φακέλων και μικρό-εμπορευμάτων (Courier)! Αυτοί οι διανομείς μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας, αφού εμείς τους το επιτρέπουμε, ανεβάζοντάς τους μέχρι την πόρτα του σπιτιού μας για να παραλάβουμε τα φαγητά ή τις αποστολές που μεταφέρουν! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο εποπτεύουν το εσωτερικό του σπιτιού μας και αναγνωρίζουν τον “πλούτο” του κάθε σπιτιού! Επίσης, καταγράφονται τα φαγητά (το κόστος τους) και το πόσο τακτικά υπάρχουν παραγγελίες για το κάθε σπίτι! Αυτά τα στοιχεία αποτελούν για εκείνους ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών”!

Συνεχής η δράση ξένων πρακτόρων…

Όπως επισήμανα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, στο άρθρο μου: «Ο Ερντογάν θα χτυπήσει την Αθήνα;» που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017:
“Εμείς να θυμίσουμε για άλλη μια φορά πως, στην ευρύτερη περιοχή κάνουν πάρτι πυρήνες αλβανοκοσοβάρων και πρακτόρων της ΜΙΤ. Οι οποίοι έχουν χαρτογραφήσει και την περιοχή της Αττικής και σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, είναι ενδεχόμενο ως μέτρα αντιπερισπασμού να χρησιμοποιήσουν, καίρια “χτυπήματα” στο φράγμα του Μαραθώνα, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και να δημιουργήσουν εμπλοκή των Radar μας στην Κερατέα!
Επίσης – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και μόνιμη παρουσία Τούρκων και Αλβανών πρακτόρων στο λιμάνι της Νέας Μάκρης, της Ραφήνας και του Μαρμαρίου Ευβοίας!
Επίσης, – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – μεγάλη κινητικότητα ξένων πρακτόρων παρατηρείται στην περιοχή που εκτείνεται από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι τις Θερμοπύλες!

Έχει γερά αντανακλαστικά ο κ. Τόσκας…

Έγραφα επίσης στο άρθρο μου: «Υπόγεια εισβολή της Τουρκίας» που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, απευθυνόμενος στον κ. Νίκο Τόσκα: “Σήμερα, είναι γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά, δύσκολα και δυσεπίλυτα προβλήματα που πολλές φορές την έχουν φέρει απέναντι στην ελληνική Κοινωνία! Ειδικότερα δε, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα, στον οποίο κατά το παρελθόν ασκήσαμε εντονότατη κριτική. Όμως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στον τομέα της δίωξης και της καταπολέμησης των ναρκωτικών (και όχι μόνο), τα αρμόδια τμήματα της ΕΛΑΣ υπό την καθοδήγησή του, έχουν επιτελέσει εξαιρετικό έργο! Θα περιμένουμε λοιπόν, αφού διαβάσει το παρόν κείμενο να το λάβει πολύ στα σοβαρά και να ξεκινήσει την άμεση έρευνα! Οι Υπηρεσίες μας έχουν ικανότητες, ιδιαίτερη γνώση του αντικειμένου και σοβαρότητα! Όχι βέβαια, όπως αντιμετωπίζεται (χωρίς θέληση και σοβαρότητα) το “άβατο” των Εξαρχείων! Που μερικές δεκάδες αναρχοαυτόνομων – “παλιόπαιδων” καταστρέφουν ανενόχλητοι τα πάντα στο πέρασμά τους! Άραγε, θα αποζημιώσει – και από πού – η ελληνική κυβέρνηση τους καταστηματάρχες της οδού Ερμού που βίωσαν στο πετσί τους την αλητεία αυτών που “προστατεύει” η Πολιτεία;; Γνωρίζουμε βέβαια πως, ο κ. Τόσκας έχει “δεμένα” τα χέρια του από τον Αλέξη Τσίπρα! Ωστόσο, να γνωρίζει ο κ. Τόσκας πως, η ατολμία, η δυσκαμψία και η ανοχή (;;;) του Πρωθυπουργού, καταρρακώνουν το έντιμο στρατιωτικό παρελθόν του! Από τη στιγμή που στη Σχολή Ευελπίδων διδάχτηκε, πως, από έναν Αξιωματικό απαιτείται: Τόλμη και Αρετή”!
Αυτή η αναφορά αποτελεί μια ακόμη δικαίωσή μας…
…αφού επαληθευτήκαμε και για τις εκτιμήσεις μας όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και για τα αντανακλαστικά του Υπουργού Νικολάου Τόσκα! Που εξ όσων φαίνεται μας διαβάζει ανελλιπώς! Εμείς από την πλευρά μας, δεν θα σταματήσουμε να παρέχουμε πραγματικές πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την Ασφάλεια της Πατρίδος μας και που πιστεύουμε ακραδάντως πως ο άξιος Υπουργός Νίκος Τόσκας θα αξιοποιεί στο έπακρο βαθμό!!