Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Το ΠΑΣΟΚ ήθελε να παίρνουν σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και αλλοδαποί ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ !

Mε αφορμή την απόσυρση τροπολογίας από την κυβέρνηση και την σχετική ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ) ο...
Γραμματέας Δημογραφικού-Μεταναστευτικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιχείρησε, πιεζόμενη προφανώς από τις αντιτρομοκρατικές και αστυνομικές υπηρεσίες άλλων κρατών, να προβεί σε μιαν, κατά τη γνώμη μας, αυτονόητη κίνηση. Να θέσει δηλαδή ως προαπαιτούμενο για την κατοχή ελληνικού αριθμού κινητής τηλεφωνίας από αλλοδαπούς, την ύπαρξη διαβατηρίου εν ισχύ. Το μέτρο αυτό σημειωτέον ισχύει σε όλες τις άλλες χώρες πλην της δικής μας.
Η ΔΗΣΥ ωστόσο αντέδρασε, καταγγέλλοντας την τροπολογία ως "ρατσιστική, απάνθρωπη και αντισυνταγματική", αδιαφορώντας προκλητικά για την ασφάλεια των Ελλήνων κι Ευρωπαίων πολιτών.
Απαντάμε στη ΔΗΣΥ ότι ρατσιστική, απάνθρωπη καθώς επίσης και κατάφορη καταπάτηση του Συντάγματος είναι η ιδεοληψία της και η κατάπτυστη δήλωσή της. Η εξίσωση των Ελλήνων πολιτών και των νομίμων αλλοδαπών με τους παράνομα εισελθόντες και παράνομα ευρισκόμενους στη χώρα μας είναι η επιτομή του στρουθοκαμηλισμού και της ανευθυνότητας."

Γιάννης Παγώνης

Γραμματέας Μεταναστευτικού και Δημογραφικού