Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Περικοπές σε όσους έχουν πάνω από 2 παιδιά ! Ενισχύσεις σε όσους έχουν μέχρι 2 !

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:

Διάβασα στο αγαπητό Μακ την πρόταση των δανειστών για περικοπή των ποσών για οικογένειες με 3 και πάνω παιδιά και την ενίσχυση έως 2!!!!
Και αναρωτιέμαι .....
σε μια χώρα που γερνάει οι γεννήσεις μειώθηκαν για πιο σκοπό οι δανειστές θέλουν να ενισχύσουν όσους κάνους έως 2 παιδιά και όχι παραπάνω αφού θέλουν να τιμωρήσουν όσους κάνουν 3 παιδιά και άνω περικόπτωντας τα επιδόματα::
Αρχισε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό που σιγοψιθυρίζαμε............
Πρόσφυγες μετανάστες κλπ γεννοβολούν αβέρτα οι νεαρές ελληνικές οικογένειες με την οικονομική κρίση με την ανεργία σκέφτονται να κάνουν παιδιά ....και οι δανειστές θέλουν να επιβραβεύσουν όσους κάνουν λίγα παιδιά έως 2 και να τιμωρήσουν όσους κάνουν απο 3 και πάνω........
Και δεν μιλάμε πλέον με συνομοσιολογιες και τέρατα αλλά για την πραγματικότητα που έρχεται......

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Οικογενειακά επιδόματα: Οι δανειστές ζητούν την περικοπή των ποσών για οικογένειες με τρία παιδιά και πάνω και αναδιανομή των κονδυλίων ή την εξεύρεση των πόρων από την περικοπή άλλων παροχών.
-η ανακατανομή των οικογενειακών επιδομάτων με ενίσχυση της στήριξης των οικογενειών με έως 2 τέκνα

Υπογεννητικοτητα Ελλας 2016
Αν συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς αυτό το φαινόμενο, σε 40 χρόνια ο πληθυσμός της Ελλάδας θα είναι μειωμένος κατά 1 εκ και πολύ πιο γερασμένος, αφού 4 στους 10 θα έχουν ηλικία άνω των 60 ετών.