Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ο Τσίπρας απέρριψε την πρόσκληση Τραμπ για τις 17 Οκτωβρίου

Οι βρωμοφυλλάδες της ακροδεξιάς (όλες δηλαδή πλην Εφ.Συν, και Αυγούλας) διαδίδουν τα εξής:
"Επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον στις 17 Οκτωβρίου. Εκτός από τη.....
συνάντηση με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. Η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ αποδέχθηκε το αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και θα συναντηθεί μαζί του στην Ουάσιγκτον."

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως απέρριψε την αποδοχή του αιτήματος που ο ίδιος έθεσε, μετά από προτροπή του Νίκου Φίλη και του Δημήτρη Παπαδημούλη.

-"Πρόεδρε, θα ξεφτιλιστούμε από αυτή την κωλοτούμπα. Εντάξει, κάναμε αμέτρητες κωλοτούμπες, αλλά θα μας πάρει στο ψιλό αυτό το κωλοmakpress, που γράφει από πέρυσι, ότι είμαι γραφικός σαχαλμάρας κι έλεγα ένα κάρο μαλακίες", είπε με απολογητικό ύφος ο Μήτσος.

- Τι εννοείς ρε Μήτσο; τον ρώτησε απορημένος ο Αλέξης.

- Να βρε πρόεδρε, αυτό>>, απάντησε σαν βρεγμένη γάτα ο Μήτσος

Ο Αλέξης έριξε μια βιαστική ματιά στο laptop στο άρθρο του makpress και είπε χτυπώντας στοργικά την πλάτη του Μήτσου "ε κι εσύ ρε Μήτσε το παράκανες με τον αντιφασισμό. Είπαμε, αυτές τις μαλακίες τις λέμε στο εσωτερικό σε καμιά συνέλευση πρωτοετών, που πιάνουν αυτά".

Ο Μήτσος, έσκυψε το κεφάλι και είπε ικετευτικά στον Αλέξη: "τουλάχιστον Πρόεδρε, σε παρακαλώ, μην τους ζητήσεις να ανταποδώσει την επίσκεψη. Αν έρθει στην Αθήνα, θα πρέπει να είμαι στην υποδοχή, να τον υποδεχθώ με θέρμη και τότε αυτά τα κωλόπαιδα από το makpress, θα μου κάνουν κανένα φωτομοντάζ να γλείφω τον κώλο του Τραμπ και θα γίνω πάλι ρόμπα!"

Ο Αλέξης, προβληματίστηκε, συννέφιασε, έμεινε σκεφτικός για ένα λεπτό και ...ξαφνικά αναφώνησε ενθουσιασμένος:
-"μη στεναχωριέσαι ρε μαλάκα, υπάρχουν πολύ μεγαλύτεροι παπάρες από σένα!"

-Δηλαδή; ρώτησε αναθαρρημένος ο Μήτσος 

-Να , αυτός>>


Ο αυτήκοος μάρτυς Φώτης Μακρίδης