Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πολλή φασαρία για το τίποτε. Φυσικά και θα ψηφιστεί το ν/σ για την ταυτότητα φύλου

Στην τελική στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τη στάση κάποιων ανεξάρτητων βουλευτών προσβλέπει η κυβέρνηση για να μη .....
μετατραπεί η ψήφιση της διάταξης για την αλλαγή φύλου από σκληρή δοκιμασία σε ανυπέρβλητο εμπόδιο, αν οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ επιμείνουν στην αρνητική στάση τους.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συνεδριάζει σήμερα το πρωί στις 09:30 (η ψηφοφορία έχει οριστεί για τη 1 το μεσημέρι) για να αποφασίσει την οριστική στάση της. «Ο υπουργός έκανε χθες κάποιες βελτιώσεις, αλλά η διάταξη παραμένει προβληματική. Δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η απόφασή μας» δήλωσε το πρωί ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ παρά την επί της αρχής θετική στάση του κόμματος, ήδη οι Δ. Κρεμαστινός και Λ. Γρηγοράκος έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν ή θα απόσχουν.

Μετά τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γάκη ότι τελικά θα ψηφίσει, αν οι τέσσερις βουλευτές του κόμματος (Γεννιά, Μπόλαρης, Κασιμάτη, και Μιχελογιαννάκης) επιμείνουν στη θέση τους να καταψηφίσουν, η κυβερνητική πλειοψηφία θα ψάξει ψήφους στους ανεξάρτητους.

Οι Νικολόπουλος, Μίχος και Κουκούτσης δεν θα ψηφίσουν αλλά οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ προσβλέπουν στη στάση των Παναγούλη, Μάρκου, Καρρά, Θεοχάρη και Μεγαλοοικονόμου.

Αυτές τις τρίχες λένε τα νέα. Σιγά μην πέσει η κυβέρνηση από ένα νομοσχέδιο. Θα παίξουν όλοι με το όριο ηλικίας των 15 που είναι ο μπαλαντέρ για να αλλάξει κάτι αν χρειαστεί και τελικά θα τα βρουν. Αυτοί δεν σηκώνονται από τις καρέκλες τους, ούτε με γερανό, σιγά μη χάσουν τα 8 χιλιάρικα για ένα ...κωλονομοσχέδιο.