Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Χριστιανοφοβικό παραλήρημα ομοφυλόφιλων

Με αφορμή μια επίθεση, που κατήγγειλε 30χρονος στο Ρέθυμνο και για την οποια υπάρχει μόνο η δική του μαρτυρία κι αν είναι αληθινή, ασφαλώς είναι καταδικαστέα, ξεκίνησε ....
ένα ακόμη παραλήρημα μίσους από την πλευρά των ομοφυλόφιλων εναντίον της ...εκκλησίας στο οποίο βοήθησε η σκόπιμη αλλοίωση της φωτογραφίας από την Εφημερίδα των Συντακτών, κατά πληροφορίες. 

Ο δράστης φωτογραφήθηκε σκόπιμα με φόντο μια εκκλησία, ενώ αμέσως, ομάδα ομοφυλόφιλων πήγε στη Μητροπολη Αθηνών, ξεδίπλωσε πανό και επιδοθηκε σε γλωσσόφιλα μπροστά στην εκκλησία, λες και οι πιστοί έδειραν τον gay. Και γιατί δεν πήγαν δηλαδή μπροστά από τη Συναγωγή Αθηνών; Διακρίβωσαν το δόγμα των δραστών; Κι αν ήταν άθεοι; Γιατί δεν πήγαν μπροστά στην Ένωση Αθέων;

Είναι σίγουροι ότι, Χριστιανοί Ορθόδοξοι τον έδειραν, αν τον έδειραν; Ήταν οι Αθηναίοι μπροστά στη σκηνή; Πώς ξέρουν ότι ο φοιτητής δεν εδάρει από τον φίλο του π.χ. και διέδωσε μια ιστορία για να δικαιολογήσει το στραπατσάρισμα του προσώπου του; Χιλιάδες φορές έπεσε ξύλο στο δρόμο τα μεσάνυχτα, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, για μια παρεξήγηση, ένα λοξοκοίταγμα κ.λ.π.

Απολύτως καταδικαστέα και χρήζει φυλάκισης, οποιαδήποτε επίθεση εναντίον συνανθρώπου μας επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Απολύτως καταδικαστέα και χρήζει φυλάκισης, οποιαδήποτε επίθεση εναντίον συνανθρώπου μας επειδή είναι χριστιανός. 

Εν πάση περιπτώσει, όσο καταδικαστέα είναι η επίθεση εναντίον ενος ομοφυλόφιλου, ακριβώς τόσο καταδικαστέα είναι η φασιστική στοχοποίηση της Ορθόδοξης (ειδικά και μόνο!) εκκλησίας της Ελλάδας. Η χριστιανοφοβική επίθεση στα πλαίσια αυτοδικίας, που εξαπέλυσαν gay δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. 

Οι επιθέσεις εναντίον της εκκλησίας είναι κι αυτές εγκλήματα και αυτοί που τις διαπράττουν ελαφρά τη καρδία στο όνομα του δικαιωματισμού, είναι κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Το "ομοφυλόφιλοι" δεν εξαλείφει το "εγκληματίες".

Η εκκλησία δεν μπορεί να είναι μόνιμος στόχος των ομοφυλόφιλων χριστιανοφοβικών εγκληματιών, ούτε να συνεχιστούν οι συστηματικές φασιστικές επιθέσεις εναντίον της από φασίστες "δικαιωματιστές", που θέλουν να επιβάλουν αλλαγή του δόγματος 2.000 ετών. Η εκκλησία έχει τα πιστεύω της, που δεν αλλάζουν στη διαδρομή των χιλιετιών και δεν θα αλλάξουν από φασιστικές επιδρομές  χριστιανοφάγων φασιστών.  Η εκκλησία έχει τα πιστεύω της, δεν πείραξε π-ο-τ-έ, ούτε τρίχα Gay. Παραληρηματικοί φασίστες gay της επιτίθενται διαρκώς και αυτό δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο.

Ο φοιτητής ή όποιος αλλοίωσε τη φωτογραφία, θα πρέπει να συλληφθεί και να του ασκηθεί ποινική δίωξη με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο, για δημόσια υποκίνηση μίσους, σκόπιμη και μεθοδευμένη διέγερση αισθημάτων μίσους εναντίον ομάδας, δηλαδή των ορθόδοξων χριστιανών. Αυτό σημαίνει ισονομία. 

Και οι ομοφυλόφιλοι υπόκεινται στην ποινική νομοθεσία και κάποτε οι δικαστές θα πρέπει να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια, στο χριστιανοφοβικό παραλήρημα καποιων.


Β.Π.