Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Τελικά, είναι παντρεμένος ο Βασίλης Λεβέντης;

Ο Λεβέντης, η σύζυγος και το πόθεν έσχες


Μάλιστα κύκλοι που για μεγάλο διάστημα βρέθηκαν κοντά στην Ένωση Κεντρώων, αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν o ίδιος να μιλά εδώ και καιρό για σύζυγο και σύζυγος να μην υπάρχει!

Παράληψη ή απλή τήρηση της νομιμότητας; Είτε έτσι είτε αλλιώς, αίσθηση έχει προκαλέσει σε αρκετούς κύκλους η είδηση πως ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δεν έχει συμπληρώσει στη δήλωση πόθεν έσχες του 2015 (χρήση 2014) όνομα συζύγου!

Συγκεκριμένα ο κ. Λεβέντης έχει αφήσει κενό το πεδίο όπου στη δήλωση υπάρχει η επιλογή αναγραφής των στοιχείων της συζύγου. Μάλιστα κύκλοι που για μεγάλο διάστημα βρέθηκαν κοντά στην Ένωση Κεντρώων, αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν o ίδιος να μιλά εδώ και καιρό για σύζυγο και σύζυγος να μην υπάρχει!

Όπως σημείωναν δε, δεν είναι πρέπον κάποιος που κάνει αγώνα υπερασπιζόμενος τα ιερά και τα όσια της εκκλησίας να επιλέγει ένα δρόμο αλλιώτικο απ’ αυτόν που πρεσβεύουν τα χρηστά ήθη και οι παραδόσεις.

http://newpost.gr/parapolitika/634547/o-lebenths-h-syzygos-kai-to-pothen-esxes

Επίσης κυκλοφορεί κι ένα "έγγραφο στήριξης σε διεμφυλικούς" με την υπογραφή του, του οποίου η γνησιότητα ΔΕΝ αποδεικνύεται και δεν το παραθέτουμε.

Δείτε το έγγραφο που προκάλεσε αίσθηση: