Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Όπως αναμενόταν: ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ νεοταξιτών, εναντίον των διαμαρτυρομένων για την παράσταση στο Αριστοτέλειο

Βασική αρχή της νέας τάξης είναι : "μην αφήνεις το στόχο, να αποκτήσει όγκο. Χτύπα τον στην αρχή". Ε, μια μέρα τους άφησαν τους χριστιανούς, δεύτερη τους άφησαν, ε, όχι και ....
να κάνουν το δικό τους. Πρέπει να τους τσακίσουμε, όπως λένε τα εγχειρίδια. Τα ΄παμε χίλιες φορές...γράφουμε απειλητικά συνθήματα, στρέφουμε τη συζήτηση στην ακροδεξιά, ναζί, αντισημιτσμό, ομοφοβία, κλπ, κλπ, μην τα ξαναλέμε. Πού να φτουρίσουν 50 κακομοίρηδες Χριστιανοί, μπροστά σε αυτό το ΚΤΗΝΟΣ; Θα φάνε και ξύλο στο τέλος. Και φυσικά από τους νεοταξίτες αντισυγκεντρωμένους, δεν θα συλληφθεί κανείς, ενώ από τα χριστιανόπουλα, θα τρέχουν μια ζωή σε δίκες και καταδίκες. Ποιός είπε ότι υπάρχει ισότητα; Αυτός είναι ο κόσμος που έπλασε ο Θεός. Όποιος δέρνει περισσότερο. Οι Χριστιανοί δεν δέρνουν, οι νεοταξίτες "αντεξουσιαστές" όμως δέρνουν πολύ και πολύ άσχημα. Και ενίοτε, αν το θύμα (χριστιανός, πατριώτης κλπ) δεν βάζει μυαλό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να του φυτέψουν και δυό σφαίρες στο κεφάλι. Και ΦΥΣΙΚΑ γνωρίζουν ότι θα παραμείνουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι. Ποιός είπε ο κόσμος είναι δίκαιος. Αυτόν το κόσμο έπλασε ο Θεός. Τον άδικο. Με το παράπονο θα μείνουν  τα Χριστιανόπουλα : "μα τους Ρουβίκωνες τους αφήνουν, τους αντεξουσιαστές τους αφήνουν, μόνο εμάς συλλαμβάνουν;" , Ε ναι ρε, μόνο εσάς θα συλλαμβάνουν και μη ψάχνετε λογική απάντηση. . Ποιός είπε ο κόσμος είναι δίκαιος. Αυτόν το κόσμο έπλασε ο Θεός. Τον άδικο.


Συγκέντρωση πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη του ευρύτερου νεοταξίτικου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη διαμαρτυρία, που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον.

Ειδικότερα, οι αντιεξουσιαστές έφθασαν μέχρι τη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Δημητρίου Γούναρη, παρέμειναν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία στο το κέντρο της πόλης.

Κινήθηκαν στην οδό Τσιμισκή και κατέληξαν στη συμβολή της με τη Δημητρίου Γούναρη.

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν τη συνάντηση των αντιεξουσιαστών με τους διαδηλωτές έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον.