Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο σκάνδαλο στο Δήμο Περιστερίου ! - Τι απαντά ο Δήμαρχος

«Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»: η φράση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον αντιμνημονιακό δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, και ....
τους συνεργάτες του.

Tip: Ο Παχατουρίδης είναι κολλητός φίλος του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 Γιώργου Παπαδάκη. Θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα τον υπερασπιστεί το πρωί της Δευτέρας.

Το έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» ( ΑΔΑ 657ΙΩΞ2-0Κ0 ) και αφορά στην προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου, για την προμήθεια αδρανών υλικών, εκθέτει ανεπανόρθωτα τους αρμόδιους του δήμου, εξαιτίας μίας... μικρής, αλλά σημαντικής «παράλειψης».

Στην 8η σελίδα, υπό τον τίτλο «Τεχνική Ικανότητα και Επαγγελματική Ικανότητα», όπου περιγράφεται πώς «αποδεικνύεται η τεχνική ικανότητα», έχει -ατυχώς για τους συντάκτες- «ξεχαστεί» η εξής φράση: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»!

Για να καταλάβετε με απλά λόγια τι ακριβώς έγινε:
Ήθελαν να δώσουν σε έναν δικό τους, την προμήθεια. Ο δικός τους είναι αυτός που έχει πάρει όλες τις μέχρι τώρα δουλειές. Για να μην μπει άλλος στο παιχνίδι, έβαλαν τον όρο 4, δηλαδή ζητούν από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό να προσκομίσουν 3 παρόμοιες συμβάσεις! Ε, πού να τις βρει ο καινούριος τις 3 παρόμοιες συμβάσεις ! 
Ο τύπος που έβαλε τη σημείωση, απευθύνετε στον Κώστα και του λέει "Κώστα, δες αν οι δικοί μας έχουν 3 συμβάσεις", που σημαίνει ότι αν είχαν δύο, ο "Κώστας" θα προσάρμοζε τη διακήρυξη, ώστε να μην μείνουν απέξω.
Κώστας, είναι προφανώς ο Κωνσταντίνος Μίχας, ο αρμόδιος δηλαδή για τη διακήρυξη. Προφανώς, τους όρους τους έγραψε κάποιος δικηγόρος και έβαλε τη σημείωση στο word που έστειλε στον Κώστα, ο οποίος όταν το έκανε pdf για να το ανεβάσει στη Διαύγεια ...ξέχασε να σβήσει τη σημείωση !!!!

το επίμαχο απόσπασμα

η διαύγεια τώρα, μετά την αποκάλυψη



Ατυχώς για τον αποκαλούμενο και «τσάρο των δημάρχων», Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος διανύει την τέταρτη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο του Περιστερίου, οι... αφηρημένοι συνεργάτες του «ξέχασαν» να αφαιρέσουν από το έγγραφο την επίμαχη φράση... εσωτερικής συνεννόησης, προκειμένου η προμήθεια να ανατεθεί στα... «δικά τους παιδιά».


Δήλωση του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη


"Το κείμενο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με γεμίζει οργή και αποτελεί πρόκληση για κάθε πολίτη.
Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια.
Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν "καμπάνες".
Χρόνια τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές χιλιάδες αναρτήσεις στη Διαύγεια, για προμήθειες και έργα με απόλυτη διαφάνεια.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να "παίξει" με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου".