Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Δεν πάει άλλο με τα άθλια περιπολικά της Θεσσαλονίκης!

Με παράσταση διαμαρτυρίας έμπροσθεν του Α.Τ Λευκού Πύργου τμημα το οποίο έχει έλλειψη -όπως....
δήλωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Τσαιρίδης Θεόδωρος- 100 αστυνομικών , θέλησαν να ενημερώσουν τους πολίτες του Νομού και τους εκπροσώπους του τύπου.
Έχοντας αποστείλει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους βουλευτές του Νομού Δήμαρχο Περιφερειάρχη να παραβρεθούν και να ενημερωθούν για τα προβλήματα τους και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους.
Στηη παράσταση διαμαρτυρίας τελικά βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ κ Καλαφάτης
Σημειώνεται ότι πρόσκληση δεν απέστειλλαν στους βουλευτές της Χ.Α καθώς μετά την αποχώρηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ κατά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων αστυνομικών τήρησαν τις επιθυμίες του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους.
Στην συνέχεια ακολούθησε παράσταση διαμαρτυρίας σε γραφεία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ με παράδοση αιτημάτων
Σχολιάστηκε δυσμενώς απάντηση σε επερώτηση βουλευτή όπου ο Υπουργός δήλωσε ότι στην ΓΑΔ Θεσσαλονίκης έχει δοθεί σημαντικός αριθμός οχημάτων και γενικά ότι η Θεσσαλονίκη είναι στην καλύτερη κατάσταση ......οι αστυνομικοί σχολίαζαν τρολλάροντας τον Υπουργό γιά νέου τύπου περιπολικά πού μάλλον έχουν δοθεί τύπου stealth αφού κανείς αστυνομικός του Νομού δεν έχει δεί!!!
Θυμίζουμε ότι το makpress έχει ασχοληθεί πολλές φορές με το σοβαρότατο για την ασφάλεια των πολιτών του Νομού μας με σχετικές αναρτήσεις.
http://makpress.blogspot.gr/2017/10/blog-post_883.html