Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Όλα τα καλά παιδιά της παγκοσμιοποίησης στη ΝΔ

Στην Θεσσαλονίκη, στο 7ο και τελευταίο προσυνέδριο της ΝΔ, που θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ομιλητών θα είναι ....
και ένα από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος που θα κάνει την επανεμφάνισή της: η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου. 


Το θέμα του προσυνεδρίου, στο οποίο θα δώσει το παρών όπως και σε όλα και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι «Για έναν νέο πατριωτισμό» και μεταξύ άλλων θα μιλήσουν και πολλοί επιστήμονες των Διεθνών Σχέσεων, όπως ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και αντιπρόσωπος της λέσχης Bilderberg στην Ελλάδα Λουκάς Τσούκαλης, ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και υπεύθυνος του Navarino Network Δημήτρης Καιρίδης, ο αν. καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κώστας Υφαντής, ο αν. καθηγητής Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Δημήτρης Σκιαδάς κ.ά. Επίσης θα τοποθετηθούν οι τομεάρχες Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος και Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πατριωτισμός αλά ΕΛΙΑΜΕΠ, Bilderberg, ΜΚΟ και Σόρος η ΝΔ !

Tον λατρεμένο της "οικογένειας", κ. Μπουτάρη δεν βλέπουμε κι ανησυχούμε ! Λίγο όμως, καθώς, ο Κυριάκος σίγουρα θα τον καλέσει (με την ευγενική μεσολάβηση του ΣΚΑΪ Σόρος πάντα....)