Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Δίνουμε 1000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει το δολοφόνο αυτού του σκύλου

Κρέμασε τον σκύλο σε δέντρο και το ζώο ξεψύχησε υποφέροντας. Πόσο ψυχανώμαλος μπορεί να είναι κανείς για να κάνει τέτοιο έγκλημα; Πόσο; Πόσο καταπιεσμένος ανώμαλος; Τι να....
του κάνεις τώρα άμα τον συλλάβεις;  Ο δικηγόρος του θα πει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α... 3/12/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνουμε 1000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει σε εμάς η στην αστυνομία τον φονιά αυτού του ζώου.. Αυτό θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια, από εμάς και την αστυνομία.. Ευχαριστούμε ..!!
η προκήρυξη εδώ:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1092909170811447&id=629498140485888

(αν μεγεθύνετε την εικόνα θα καταλάβετε...)

Απίστευτη κτηνωδία σε χωριό της δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με το μέλος της Φιλοζωικής του συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α. Τάκη Λιάκο, σήμερα το πρωί δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για ένα ζωάκι κρεμασμένο σε έναν ελαιώνα μεταξύ δύο χωριών της δυτικής Αχαΐας.

"Αμέσως πήγα στην αστυνομία και φύγαμε με το περιπολικό για να δούμε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συντελέσει κάποιος. Αυτό που είδαμε μας "πάγωσε"...", λέει στο tempo24.news ο κ. Λιάκος. Ακόμα και οι Αστυνομικοί έπαθαν σοκ από το θλιβερό θέαμα. "Είναι φρικτό. Το ζώο είχε βασανιστικό θάνατο γιατί δεν το έδεσαν ψηλά και αυτό φαίνεται ότι πατούσε και προσπαθούσε να σωθεί... Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν τέτοιο έγκλημα. Δεν μπορώ... Λυπάμαι...", συμπληρώνει, εμφανώς σοκαρισμένος και ταραγμένος το μέλος του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον κ. Λιάκο, το ζώο ελέγχθηκε με σκάνερ, αλλά δεν έφερε τσιπάκι σήμανσης και ο σύλλογος προχώρησε τη διαδικασία για μήνυση κατά αγνώστων. Σύμφωνα με τον κ. Λιάκο, η ανταπόκριση των Αστυνομικών ήταν άμεση ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συνδράμει σε παρόμοιες θλιβερές περιπτώσεις κακοποίησης ζώων, σε χωριά της δυτικής Αχαΐας και προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες. "Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους φορείς, όπως το Δασαρχείο; Ανύπαρκτοι. Ήδη ξεκινάμε διαδικασία και θα ζητήσουμε συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους για να δούμε ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους".