Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Με τις πλάτες των Αμερικανοεβραίων ξεθάρρεψε μέχρι κι ο Αμανατίδης ! Καρέ-καρέ το επεισόδιο !

Έχουν πλάκα οι Έλληνες πολιτικοί, που περιμένουν με το στόμα ανοιχτό, να δουν προς τα πού φυσάει ο Αμερικανοεβραϊσμός για να ακολουθήσουν. Πριν από λίγο καιρό....
ο υφ.Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ήταν στο πλευρό του Τσαβούσογλου στη Θράκη κι έκανε την πάπια (δες: Γιατί η κυβέρνηση δεν αντέδρασε στις προκλήσεις Τσαβούσογλου, Το φάουλ του Αμανατίδη). Κιχ δεν έβγαλε.

Στο μεταξύ, ο Αμερικανοεβραϊσμός αποκήρυξε τον Ερντογάν, μετά την αγορά των S400 από τη Ρωσία και ξαφνικά, τα δικά μας τα γατάκια, που κατάπιναν τις προσβολές των τούρκων, έγιναν λιοντάρια ! (και πολύ καλά κάνει ο Τσίπρας, που άφησε τις μπούρδες για "αναγνώριση της Παλαιστίνης" και "πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα" και υποτάχθηκε πλήρως στα αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα και επιβιώνει).

Το γράψαμε έγκαιρα, ΠΡΙΝ την επίσκεψη Ερντογάν,  ότι ο Ερντογάν δεν θα περάσει καλά στην Ελλάδα,  γιατί στο makpress διαβάζετε αλήθειες χωρίς ταμπού και περιστροφές (δες: Θα τρίξει τα δόντια στον Ερντογάν ο Τσίπρας).  Και ήμασταν το μοναδικό site που έγραψε ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ τι θα συμβεί και για ποιό λόγο, ΠΡΙΝ την επίσκεψη. Μετά Χριστόν όλοι γίνονται προφήτες.

Κάνει ο άλλος "γεωπολιτική ανάλυση" και δεν βάζει την παράμετρο του αμερικανοεβραϊσμού που ορίζει τα πάντα ! Ε, πώς να προβλέψεις και πώς να ερμηνεύσεις, όταν έχεις τέτοια ταμπού ρε μάστορα; Θα μιλήσουμε ανοιχτά καμιά φορά; Όταν οι εβραίοι έχουν στη μπούκα τους τούρκους, τότε ξεθαρρεύουμε κι εμείς. Όταν τα ΄χουν καλά, καταπίνουμε τις προσβολές των τούρκων, τη μία μετά την άλλη. Ε, αυτή είναι η αλήθεια, ως πότε θα μιλάτε με μισόλογα; Με κλειστές τις κάμερες τα λέτε, δημόσια πότε θα πείτε, για να καταλάβει κι ο κοσμάκης;