Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Εκλογές ΒΕΘ: Σφοδρή επίθεση Φωτιάδη

Οι «αποστολές» αναψυχής δεν είναι… «fake news»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Ένωση Βιοτεχνών Νέοι Ορίζοντες: Οι «αποστολές» αναψυχής δεν είναι… «fake news»

Μόνο... fake news δεν είναι οι «αποστολές» αναψυχής τις οποίες διοργάνωνε ο απερχόμενος πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ). Για του λόγου το αληθές, με δεύτερη ανοιχτή επιστολή προς όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, η «Ένωση Βιοτεχνών Νέοι Ορίζοντες» κοινοποίησε τέσσερις φωτογραφίες που αφορούν αποδείξεις που κατατέθηκαν προς το ΒΕΘ για να καταβληθούν… 600άρια σε όσους (μεταξύ αυτών και συνταξιούχοι) συμμετείχαν στο ταξιδάκι αναψυχής που τότε «βαφτίστηκε» ως «επιχειρηματική αποστολή» από τον απερχόμενο πρόεδρο ο οποίος, όμως, προχτές αρνήθηκε τη διοργάνωσή της μιλώντας για… «fake news».

«Σας παρακαλώ να εγκρίνετε, στο πλαίσιο της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας, την μετάβασή μου στο εργοστάσιο και μουσείο της Lamborghini & Ferrari στην πόλη Montena της Ιταλίας από 5/10/2016 έως 8/10/2016», γράφουν στη σχετική επιστολή την οποία κατέθεσαν προς το ΒΕΘ τα μέλη εκείνης της «αποστολής» ζητώντας να πληρωθούν για τη συμμετοχή τους το ποσό των 600 ευρώ ο καθένας για την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις κατασκευής των υπερπολυτελών αυτοκινήτων, Lamborghini και Ferrari, στην Ιταλία! Στην εν λόγω «αποστολή» του ΒΕΘ -η οποία διοργανώθηκε εν μέσω οικονομικής κρίσης και σε μια περίοδο που η Θεσσαλονίκη απειλείται από πλήρη αποβιομηχάνιση- συμμετείχαν συνταξιούχοι, ενώ ποτέ δεν αιτιολογήθηκε από τον απερχόμενο πρόεδρο η αναγκαιότητά της.

«Ζητάμε απαντήσεις εδώ και πολύ καιρό. ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ..», γράφει στη νέα ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη του Επιμελητηρίου η «Ένωση Βιοτεχνών Νέοι Ορίζοντες» που, με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο του ΒΕΘ τον κ. Ιωάννη (Στάθη) Φωτιάδη, διεκδικεί τη διοίκηση του Επιμελητηρίου στις εκλογές θα διεξαχθούν αύριο, Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα (2,3 και 4 Δεκεμβρίου) στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, από τις 7.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα. «Στόχος μας ένα Επιμελητήριο αξιόπιστο με μια διοίκηση που θα υπηρετεί τα μέλη του ΒΕΘ και δεν θα ‘’χτίζει’’ καριέρες πάνω σε αυτό», επανέλαβε ο κ. Φωτιάδης.