Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Πέτρος Τατσόπουλος : "Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι"

Ο καιρός που έλεγε κάποιος "είμαι αριστερός" και όλοι τον κοιτούσαν με δέος, πέρασε. Η αριστερά ήρθε στην εξουσία, αποκαλύφθηκε και γελοιοποιήθηκε. Ειδικά....
κάτι "κομμουνιστές" σαν την Μποφίλιου (τραγουδίστρια είναι), την οποία ψόφησαν όλοι στην καζούρα, γιατί θέλοντας να παραστήσει την αγωνίστρια, είπε την επικότερη μαλακία όλων των εποχών στο χώρο της αριστεράς: "είμαι τροτσκίστρια, ψηφίζω ΚΚΕ". Όποιος έχει στοιχειώδη γνώση του χώρου της αριστεράς, ξέρει ότι οι τροτσκιστές είναι οι φανατικότεροι εχθροί του ΚΚΕ.  "Χρυσαυγίτης και ΚΚΕ" μπορεί να υπάρξει κάποτε, "τροτσκιστής και ΚΚΕ" με τ-ί-π-ο-τ-ε !


Ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε: «Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει».