Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Συνεχίζουν οι Παλαιστίνιοι να αυτομαστιγώνονται


Τι νόημα έχει να πετροβολάς και να βάζεις τα στήθη σου μπροστά, όταν ξέρεις ότι -με απόλυτη βεβαιότητα και πάντα- θα σκοτωθείς ή θα τραυματιστείς χωρίς να....
καταφέρεις απολύτως τίποτε; 

Δεκαετίες τώρα οι Παλαιστίνιοι, που έχουν αποδυναμωθεί και εξουδετερωθεί πλήρως από τους εβραίους (μεγάλη συζήτηση οι αιτίες) μοιάζουν με γατάκια που ορμούν με φόρα να γκρεμίσουν τον ...ελέφαντα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πάντα, μα πάντα, τσακίζονται με ιδιαίτερη ευκολία και αποδυναμώνονται ακόμη περισσότερο. Και η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει κουραστεί να τους βλέπεις να χτυπάνε τη γροθιά στο μαχαίρι και να κόβουν το χέρι τους. Οι εχθροί τους κέρδισαν και τους τελευταίους υποστηρικτές τους (π.χ. Τσίπρα). Ας δουν γιατί οι πρώην φίλοι τους (Τσίπρας) γλείφουν πατόκορφα τους εχθρούς τους εβραίους. Θα πάρουν χρήσιμα μαθήματα.  Κάτι δεν κάνουν καλά αυτοί και κάνουν οι άλλοι. 


Περίπου 140 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας, όπως έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο.

Οι ταραχές μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στην σημειώθηκαν στην οδό Σαλάχ αντ-Ντιν της Ιερουσαλήμ, κοντά στα τείχη της Παλιάς Πόλης. Οι ισραηλινές δυνάμεις έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, δακρυγόνων, πλαστικών σφαιρών, ενώ οι διαδηλωτές πέταξαν εναντίον τους πέτρες.

«Περίπου 140 Παλαιστίνιοι υπέστησαν από αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων έως και τραυματισμούς από πλαστικές σφαίρες κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη και την Ιερουσαλήμ» επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.