Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

«Με έβαλαν να σκοτώσω την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη για κάτι στικάκια με στοιχεία»

Ο 58χρονος δράστης λέει ότι του έδωσαν 30.000 ευρώ και εκφράζει φόβους για τη ζωή του

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2017 στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών φέρνει ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, που παρουσιάζει τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος δολοφόνησε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη.

Σε επιστολή που έστειλε στις 22/12 στον 18ο ανακριτή ο 58χρονος δράστης εξηγεί ότι δεν σκότωσε την κοπέλα για να τη ληστέψει, αλλά επειδή δύο άνδρες - τους οποίους δεν μπορεί να κατονομάσει γιατί φοβάται για τη ζωή του – τον έβαλαν να το κάνει, προσφέροντάς του μάλιστα ως αμοιβή 30.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, ο 58χρονος είχε δει το θύμα του σε φωτογραφίες που του είχαν δώσει οι δύο άνδρες - οι ηθικοί αυτουργοί όπως δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης 32χρονης, Α. Λύτρας - και την παρακολουθούσε για πολλές ημέρες πριν το έγκλημα.

Το κίνητρό τους σύμφωνα με τον ίδιο ήταν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της ως εφορικακού, ενώ ο δράστης κάνει λόγο και για «στικάκια» με στοιχεία που είχε η Δώρα Ζέρμπερη.

Επίσης ότι στο κείμενό του ο 58χρονος αναφέρει με λεπτομέρειες πόσο συχνά και πού συναντούσε τους άνδρες αυτούς ενώ ζητάει προστασία μέσα στη φυλακή, μέχρι να γίνει η δίκη του.

Υπενθυμίζεται ότι στην εφοριακό είχαν χρεωθεί υποθέσεις της Λίστας Λαγκάρντ.


Πιστεύετε ότι έχουν βάση αυτά που λέει ο δολοφόνος;
Είναι αλήθεια
Είναι παραμύθια
made here