Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Η διαφήμιση των Jumbo με τον Ζορό Παναγιώτη Ψωμιάδη - Τι λέει ο ίδιος

O μασκοφόρος εκδικητής επιστρέφει.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:
Να θυμήσουμε μόνο ότι τα Jumbo είναι υπέρ της ομοφυλοφιλίας (ο Πανίκας την κατακεραυνώνει), υπέρ της πανθρησκείας, (ο Πανίκας την κατακεραυνώνει), υπέρ της καύσης των νεκρών, (ο Πανίκας την κατακεραυνώνει) κι άλλα πολλά. Οι αξίες του ενός, ασύμβατες με τις αξίες του άλλου.
Όμως δικαιώνεται το makpress ξανά, για τον πατριωτισμό διαφόρων. Όπου ακούτε πολύ πατριώτη, μακριά. Όπου ακούτε πολύ αριστερό επαναστάτη, κρύβεται κάποιος δοσίλογος της κατοχής. Όπου ακούτε πολύ αντεξουσιαστή, κρύβεται κάποιο πληρωμένο πρακτοράκι. Όπου ακούτε πολύ εθνικιστή, μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να φιλιέται με "αράπη". Γενικώς, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ.

Το πρόβλημα, για να το καταλάβεις Παναγιώτη μου, είναι ότι όλοι αυτοί που ΕΣΕΙΣ χαρακτηρίζετε εθνομηδενιστές, αντίχριστους, άθεους, αριστερούς κ.λ.π. σας βάζουν με τα λεφτά τους να τους κάνετε τους καραγκιόζηδες και να τους διασκεδάζετε. Γίνεστε οι διασκεδαστές των αριστερών. Καταντάτε να πουλάτε μασαζοκαλσόν, χάπια για τη στύση, βιβλία, τελοπόν, βότανα, αλόη κ.λ.π. Σπάνε πλάκα μαζί σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου