Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι συνεργάτη του Άδωνι

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Οικονομική Αστυνομία έχει ξεκινήσει εφόδους σε σπίτια συνεργατών των προσώπων τα οποία εμφανίζονται στη δικογραφία της.....
υπόθεσης της Novartis. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, στο enikos.gr, ότι σε αυτό το πλαίσιο των ερευνών, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα έφοδος και στο σπίτι της γραμματέως του Άδωνι Γεωργιάδη.

Άδωνις: Θα τους λιώσω


«Το ποινικό μητρώο του κ. Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα τον Φεβρουάριο του 2017 αυτά που έλεγε τα λεν στις καταθέσεις τους λέξη προς λέξη οι μάρτυρες», είπε ο κ Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε παράλληλα ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας διαφθοράς. «Η κα Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο», τόνισε.

«Η κα Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή της βουλής ενός φακέλου που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου», σημείωσε επιπλέον.

Διερωτήθηκε πως γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου