Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο Τραμπ έστειλε τον Σόρος στο διάολο !

Κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στο Νταβός όπου οι ισχυροί της γης, συνεδρίασαν για να σχεδιάσουν το μέλλον του κόσμου, μια γυναίκα .....
δημοσιογράφος με Γερμανική προφορά ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ, γιατί είναι τόσο χαρούμενος.
Πριν προλάβει να απαντήσει ο Τραμπ, H Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Kirstjen Nielsen, απάντησε "επειδή, μόλις διαολόστηλε τον Σόρος" (“He is smiling because he just told George Soros to go to hell.”)

Κακά νέα για τον γερο Σόρος, που μόλις ξόδεψε 18 δισεκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση αριστερών κινημάτων (πόσα απ΄αυτά τσέπωσαν Έλληνες "προοδευτικοί" βουλευτές και Δήμαρχοι;), γράφει το yournewswire.

Μετά τις άγριες επιθέσεις του Τραμπ στον παρηκμασμένο τοκογλύφο, ο Σόρος, γράφει το δημοσίευμα, αποφάσισε να μεταφέρει πόρους, από την ανατροπή κυβερνήσεων σε χώρες της Αν. Ευρώπης και το λάδωμα πρόθυμων Ευρωπάιων ηγετών-μαριονετών (ωχχ...κάποια λαμόγια θα κλαίνε στην Ελλάδα), στις ΗΠΑ, για να πλήξει τον Τραμπ.

Σε αντίθεση με τη θλιβερή ομιλία (dismal speech) του γερο Σόρος, η ομιλία Τραμπ, ενέπνευσε αισιοδοξία, συμπληρώνει το δημοσίευμα, που πάντως αμφισβητείται για την εγκυρότητά του και ήδη διάφορα sites που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος έσπευσαν να το διαψεύσουν, ενώ και το snopes το θεωρεί fake news.

Εκτενές ρεπορτάζ και στο http://www.brainstain.co.uk/2018/01/30/donald-trump-george-soros-hell-world-economic-forum/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου